• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Benim 2 tane yavrum var. Eşim yavrular çıkınca hemen haber veriyo ben kapıyorum:) Çok şekerler ya:))

iki tane yavru kaptım az evvel ee onlar büyüyecekmi?boğAda attım mandıraya.yavrulayacakmı onlar_?
bir sürü ineğim olsun yaa

iki tane yavru kaptım az evvel ee onlar büyüyecekmi?boğAda attım mandıraya.yavrulayacakmı onlar_?
bir sürü ineğim olsun yaa

dairy farmdan collect milk yapınca yavru veriyor çoğu zaman. yakaladıklarımız büyümüyor galiba benimkiler bayağı oldu hala küçükler zaten küçük olarak çok şirinler böyle kalsınlar :)

evet büyümicekler sanırım bu buzağılar :ecrin_bebek:

büyümüolar kızlar cıktıkları gunden beri var bende bebişler onlarrr
29.leveldeyim arsamı 22x22 yaptım 250.000 le gece bi baktım param yetmedi ya yarısını ektim tarlamın sonra sabah topladım ektim ektim şimdi 47 binim var kaydirigubbakcemile3 birazdan 30.levele geccem

Benim iki ahırda da epeydir birer boğa var ama iki ahırdan da tek yavru çıkmadı, habire süt veriyorlar benim inekler kısır sanırım :))

bazen benden de çıkmıyor bazen tavuklardan yumurta da vermiyor

heeeç bilmiyooom :1no2:

ya kızlar bişey sorucam.. mavi kurdelelerimin çoğunu tamamladım.. sadece 2tanesi kaldı.. onlarda çiçek hasadı ve toplam tarla hasadı.. ikisininde sayısı aynı şuan.. yani hep çiçek ekip biçmem gerek.. vede tam 20.650 defa :(( ya ben hayatta göremem o rakammları benim bu tarlayla.. günde 250 kare ancak ekip biçiyorum.. yani eğer birgünlük çiçek ekersem 82 defa falan hasat etmem gerek yani ooooofff :(

heeeç bilmiyooom :1no2:

ya kızlar bişey sorucam.. mavi kurdelelerimin çoğunu tamamladım.. sadece 2tanesi kaldı.. onlarda çiçek hasadı ve toplam tarla hasadı.. ikisininde sayısı aynı şuan.. yani hep çiçek ekip biçmem gerek.. vede tam 20.650 defa :(( ya ben hayatta göremem o rakammları benim bu tarlayla.. günde 250 kare ancak ekip biçiyorum.. yani eğer birgünlük çiçek ekersem 82 defa falan hasat etmem gerek yani ooooofff :(

bencede katılıyorum çiçek hasatını abartmışlar.ama inat ettim tamamlıcam kaydirigubbakcemile3

kızlar ağlıcam şimdi ya nasıl ssinir oldum gece 1 de kabak ektim sabah toplarım diye yattım 30.levele gecmiştim şimdi bi baktım tarlamın yarısı ekilmemiş hatta biçilmemiş bile yarısındada blueberries var ama çürümüş nasıl oldu böle ya sinir oldum valla

kızlar ağlıcam şimdi ya nasıl ssinir oldum gece 1 de kabak ektim sabah toplarım diye yattım 30.levele gecmiştim şimdi bi baktım tarlamın yarısı ekilmemiş hatta biçilmemiş bile yarısındada blueberries var ama çürümüş nasıl oldu böle ya sinir oldum valla

bağlantın kopmuş olabilir.

hayır ya baglantıda vardı hatta ektim 30 oldu bide inek yavru yayınladım baglantı kopsa o yayınlanmazdı sinir oldum yaaa

selam kızlar bi sorum olcak :)) çiftiği nasıl karla kaplıyoruzz ... benim süthanede inekler tamam 20 tane öküzü nasıl atcam içeri beceremedim bide ağaç nasıl yollayacam arkadaşa hiç ağacı yok garibanın yani yılbaşı ağacı bi sorudan fazla oldu ama neyse hadi cevappp :))

Back
X