- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.941
iki tane yavru kaptım az evvel ee onlar büyüyecekmi?boğAda attım mandıraya.yavrulayacakmı onlar_?
bir sürü ineğim olsun yaa
dairy farmdan collect milk yapınca yavru veriyor çoğu zaman. yakaladıklarımız büyümüyor galiba benimkiler bayağı oldu hala küçükler zaten küçük olarak çok şirinler böyle kalsınlar :)
Benim iki ahırda da epeydir birer boğa var ama iki ahırdan da tek yavru çıkmadı, habire süt veriyorlar benim inekler kısır sanırım :))
heeeç bilmiyooom :1no2:
ya kızlar bişey sorucam.. mavi kurdelelerimin çoğunu tamamladım.. sadece 2tanesi kaldı.. onlarda çiçek hasadı ve toplam tarla hasadı.. ikisininde sayısı aynı şuan.. yani hep çiçek ekip biçmem gerek.. vede tam 20.650 defa( ya ben hayatta göremem o rakammları benim bu tarlayla.. günde 250 kare ancak ekip biçiyorum.. yani eğer birgünlük çiçek ekersem 82 defa falan hasat etmem gerek yani ooooofff
kızlar ağlıcam şimdi ya nasıl ssinir oldum gece 1 de kabak ektim sabah toplarım diye yattım 30.levele gecmiştim şimdi bi baktım tarlamın yarısı ekilmemiş hatta biçilmemiş bile yarısındada blueberries var ama çürümüş nasıl oldu böle ya sinir oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?