Çok güzel kilo vermişsin farmasi tebrikler :) Ben de öğretmenim 3 5 kilo versem iyi olacak. Dün başladım diyetime. Senin 2. sayfada paylaştığın 50 maddelik yazıyı pc me kaydettim. Bakalım en kısa zamanda vermek istiyorum. Şu anki halimde kötü değil. Ama formda olmak iyidir. Boyum 153, kilo 52benim :) Çok sırıtmıyor ama versem iyi olacak.
farmasi ben seni tebrik etmekle birlite imrenerek takip etmekteyim.ancak 2. sayfada olduğu söylenen 50 maddelik yazını ne hikmetse bulamadım baktım baktım yok :44:
yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...:)
farmasi ben seni tebrik etmekle birlite imrenerek takip etmekteyim.ancak 2. sayfada olduğu söylenen 50 maddelik yazını ne hikmetse bulamadım baktım baktım yok :44:
Ben çok kolay kilo alabilen ama çok zor veren 2 çocuk annesi bir kadınım.Boyum kısa olduğu için 2-3 kilo bile bende çok farkediyor.Şu anda 62 kiloyum , 55 e falan düşmek gibi bir hayalim var. Evlendiğimde 47 kilo idim.Doğumlardan sonra bir süre bazı ilaçlar kullandım ve hızla kilo aldım.Şimdi de bir türlü veremiyorum.Bankacıyım ve çok hareketsiz bir yaşantım var
bende sizin gibi yediklerime dikkat etmek istiyorum.