• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

yorumun için çok teşekkür ederim canım :70:
dikkat etme konusuna gelince ne yapayım elimde değil artık alışkanlık oldu .
en başta yaşam boyu sürecek bir beslenme şekli olarak başlamıştım beynimi iyi şartlandırmışım demek ne yersem yiyeyim çok fazlasında gözüm olmuyor.
ama şundan bundan asla yemem de demiyorum işte öyle gidiyor yani:34:

canim ben bir kadin diyetisyenden dinlemisdim herseyi yiyebilirsin diyor kadin ama ölcüsü cok önemli diyor cok güzel yapiyorsun herseyi yiyorsun ama az az :nazar::nazar:

canim süpersinnnnnn iyi yapmissin nefsine hakim olmussun masallah:nazar::nazar:

Ayyyy Allah kimseyi bu şekildeterbiye etmesin çok zor yaaaa,,,Ağzım sulanmadı desem yalan olur ama gelgelelim sonraki vicdan azabı yetiyor da artıyor.Bir de bende fobi oluştu accık kaçırsam hemen aynanın karşısına geçip kendime bakıp bakıp kızıyorum...:60::60::60::60:

neyusa harikasın bitanemmmmmmm:46::46::46: çok beğendim akşamki sebzenin yanında 3-4 yk yoğurt yeseymişsin keşke
onun haricinde hepsi süperrrrrrrrrrrrrrrr
ikramlara karşı koyabilmen ayrıca takdire şayan:nazar::nazar::nazar:

Yooort yedim canım ama 1 kaşık....Ayyyy Allah kimseyi bu şekildeterbiye etmesin çok zor yaaaa,,,Ağzım sulanmadı desem yalan olur ama gelgelelim sonraki vicdan azabı yetiyor da artıyor.Bir de bende fobi oluştu accık kaçırsam hemen aynanın karşısına geçip kendime bakıp bakıp kızıyorum...:60::60::60::60:Çok zor yaaa artık oturmalaada gitmiycem bundan sonra göz görmeyince gönül katlanır nasılsa :52::52::52::52:

Ayyyy Allah kimseyi bu şekildeterbiye etmesin çok zor yaaaa,,,Ağzım sulanmadı desem yalan olur ama gelgelelim sonraki vicdan azabı yetiyor da artıyor.Bir de bende fobi oluştu accık kaçırsam hemen aynanın karşısına geçip kendime bakıp bakıp kızıyorum...:60::60::60::60:

Yooort yedim canım ama 1 kaşık....Ayyyy Allah kimseyi bu şekildeterbiye etmesin çok zor yaaaa,,,Ağzım sulanmadı desem yalan olur ama gelgelelim sonraki vicdan azabı yetiyor da artıyor.Bir de bende fobi oluştu accık kaçırsam hemen aynanın karşısına geçip kendime bakıp bakıp kızıyorum...:60::60::60::60:Çok zor yaaa artık oturmalaada gitmiycem bundan sonra göz görmeyince gönül katlanır nasılsa :52::52::52::52:

hahaha bende öyleyim valla aynaya bakarim kacirdigim gün ne oldu diyorum yeyince basin göge erdimi mutlu oldun mu hanimefendi diyorum su bogazini tutmayi bilemiyorsun zikkim ye diyorum sonrada töbe töbe cekiyorum:9:

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler kızlar,yarın güzel ve sorunsuz,kaçamaksız bir gün dileğiyle:3::3::3::3::3::3:

güzel dilekler için çok teşekkürler bitanem
Allah herkese rahatlık versin ben de çıkıyorum artık hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmm:16::16::54::54::54:

hahaha bende öyleyim valla aynaya bakarim kacirdigim gün ne oldu diyorum yeyince basin göge erdimi mutlu oldun mu hanimefendi diyorum su bogazini tutmayi bilemiyorsun zikkim ye diyorum sonrada töbe töbe cekiyorum:9:

canım benim yaaaaaaaa kıyamam zıkkım da yeme zarar verecek şeyleri de yeme .
ilahi akşam akşam çok güldürdün beni Allah'a emanet olun hepiniz de...
yarının hepimize sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğimle canlar:16:

Son düzenleme:
mavlicim sen nasılsın hoşgeldin
seni görünce de selam vermeden gidemedim:34::16:

canım benim yaaaaaaaa kıyamam zıkkım da yeme zarar verecek şeyleri de yeme .
ialhi akşam akşam çok güldürdün beni Allah'a emanet olun hepiniz de...
yarının hepimize sağlık mutluluk huzur getirmesi dileğimle canlar:16:
ah canim ah yavas yavas ögreniyorum isde asik olunca kalbe söz gecmiyor derler ya benim ki de o hesap migdeye söz gecmiyor :9::9: ama sonunda kim oldugumu göstercem ona :9:
cok saol canim güzel dileklerin icin aminnn

selam farmasi çok güzel zayıflamışsın.tebrik ederim.bende 8 ay önce doğum yaptım.doğum öncesi 58 kiloydum.ama şuan 67 kiloyum:14:.ama zayıflamayı çok istiyorum.lakin emziriyorum.:50:..inşaallah tez zamanda zayıflayabilirim....

bence hic SIKINTI yapmayin hem dogum yapmissiniz birde 9 kilo almissiniz cabuk verirsiniz adim gibi eminim demekki iradeniz kuvvetliymis imrendim valla:nazar::nazar:

selam farmasi çok güzel zayıflamışsın.tebrik ederim.bende 8 ay önce doğum yaptım.doğum öncesi 58 kiloydum.ama şuan 67 kiloyum:14:.ama zayıflamayı çok istiyorum.lakin emziriyorum.:50:..inşaallah tez zamanda zayıflayabilirim....

canım inan istedikten sonra olmayacak şey değil sabır ve azimle ...
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarını acılarını göstermesin.
tek derdin zayıflamak olsun kendine 6- 9 ay zaman ayır kilo filan kalmaz:34:
emzirme döneminde nasıl beslenileceğine dair fikir veren diyet listeleri de var onlara da bakabilirsin.
emziren anne diyeti | Diyet, kilo verme, zayıflama, ahmet maranki, Şifalı Bitkiler
kolay gelsin canım umarım herşey gönlünce olur :16:

Son düzenleme:
bence hic SIKINTI yapmayin hem dogum yapmissiniz birde 9 kilo almissiniz cabuk verirsiniz adim gibi eminim demekki iradeniz kuvvetliymis imrendim valla:nazar::nazar:

aslında vermekten çok korkmuyoum.mutlaka veririm.ilk doğumumdan sonra 18 kilo vermiştim..ama ben çabucak kurtulmak istiyorum.ama olmuyor......

aslında vermekten çok korkmuyoum.mutlaka veririm.ilk doğumumdan sonra 18 kilo vermiştim..ama ben çabucak kurtulmak istiyorum.ama olmuyor......

diyete bir basladin mi zaman öyle bir cabuk geciyor ki inanin bana cabuk kilo vermektense saglikli kilo vermek en iyisi böylelikle vücudunuz incelir cabuk verenlerin genelde yüzlerinden verirler yani asil verilecek yerlerden vermezler kisacasi gec olsunda güc olmasin allah anali babali büyütsün evlatlarinizi hayirli evlatlar olsunlar insallah

diyete bir basladin mi zaman öyle bir cabuk geciyor ki inanin bana cabuk kilo vermektense saglikli kilo vermek en iyisi böylelikle vücudunuz incelir cabuk verenlerin genelde yüzlerinden verirler yani asil verilecek yerlerden vermezler kisacasi gec olsunda güc olmasin allah anali babali büyütsün evlatlarinizi hayirli evlatlar olsunlar insallah

evet haklısın........:61:...çok teşekkür ederim...........:70:

kizlarrrrrrrrrrrr simdi tartildim 56.5 gösterdi tarti bence süper aksam vakti tartildim sabah ac karnima kac kiloyum acaba birde kiyafetlerle tartildim:66::66::66::52:
canım maşallah:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim:65::65::65:
öncelikle boyun 1.67 değilmiydi, eğer öyleyse bu kilon gayet iyi bence tatlım:34:
çok beğendim ya bugünkü favori listem :nazar::nazar::71:

kapmışsın bu işi korkma artık neyi ne zaman ne kadar ne ile ne ölçüde yiyeceğini bildikten sonra hiç sıkıntı olmaz :46::46::46::38:

:64::64::64::64::64: haaa hhaaaaay çok mutlu oldum bak gece gece, bi hırs çöktü üstüme tekrardan:64::64::64::64::64:

tamam canim cok saol aynen öyle yapicam artik ideal kiloma kavusmaya cok az kaldi senin fikirlerine daha cok ihtiyacim olucak yardimlariniz icin yayada sanada cok tesekkür ederim :16::16:
rica ederim canım:23: birbirimize yardımcı olup, moral verebiliyosak ne mutlu bize:16:

Merhaba tatlımmmm,,,,çok güzel ve özenli bir menü....

sağol canııımmmm:16::16::16:

Bugünkü menümmm

Kahvaltı
1 dilim kızarmış kepek ekmek
2 zeytin
1 kupa 5i 1 yerde
Azıcık peynir
1çk çokella
1çk vişne reçeli
accık tahin

ara
1 yeşil elma

Öğle

beyaz peynirle ve kepek ekmekle yapılmış tost
200 ml ayran

Ara

5 badem
1 kuru incir
accık leblebi
ve yarım topkek

Komşu çağırdı
3-4 tatlı kaşığı kısır
1 tane havuçlu top

(Daha tabakta 3 tane kocaman tulumba tatlısı,1 tane kurabiye,1 tane koccaman muffin kek,3 tane sigara böreği daha vardı ama hatırlayamadım yemedim valla kızdılar ama yemedimmmm:59::59::59::59::59::59::59:)

Akşam

3 kaşık sebze yemeği

Yatmadan
3-4 çilek
7-8 yeşil erik.....

Çok düzensiz oldu bugün

bence çok düzenli ve gayet ölçülü:nazar:
maşallah canım tutmuşsun kendini, zaten olay burda bitiyor:34:
bak 12 nisanda iyi bi kilo vermiş olcan:16:

ayy bilirim canım bilirim, günler ,ev oturmaları banada işkence, elim tabaktaki gıda maddelerine gider gider gelir, tükürük salgım artar:27:
sonra müthiş bir irade örneği olduğum için kendime övgüler yağdırıp içimden, tebrik edip, müthiş rahatlıyorum
bende biraz kaçırsam giyinirken aynaya bakıp tüküresim geliyor yüzüme, sanki kollarımda bacaklarımda ekstra yağlar görüyom:60::27:

Herkese iyi geceler kızlar,yarın güzel ve sorunsuz,kaçamaksız bir gün dileğiyle:3::3::3::3::3::3:
iyi geceler canıımm:16:
güzel dilekler için çok teşekkürler bitanem
Allah herkese rahatlık versin ben de çıkıyorum artık hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmm:16::16::54::54::54:
sanada tatlım:16::16:
ah canim ah yavas yavas ögreniyorum isde asik olunca kalbe söz gecmiyor derler ya benim ki de o hesap migdeye söz gecmiyor :9::9: ama sonunda kim oldugumu göstercem ona :9:
cok saol canim güzel dileklerin icin aminnn
benim mideme de çoook zor laf geçerdi, ilk günler diyetteyken karnımda sanki bi kedi tırım tırım tırmalardı, gart gurt sesler:27::27: eee alşmış midem çöp tenekesi gibi yiye yiye sonra zor alıştım valla:27:
canım çok abartı kilon yok, bak daha öncede 18 kg vermişsin, hiç sıkıntı yapma verirsin inşallah
bebeğinizde hayırlı olsun, güle güle büyütün:emir_bebek:
canım çabuk giden çabuk geri geliyor maalesef, bunu tecrübeyle öğrendim:34:

bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum verecem yarin kesin basliyom bu ise kesin kurtulacam bu 10 kilo yukten kendime yazik ben hambalmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back