Farmasi'nin zayıflama öyküsü..( farmasi ile kilo koruma programı)

tamam canim tesekkür ederim uyarilarini dikkate alcam ya öyle bir oluyor ki gözüm dönüyor resmen sanki kitliktan cikmisim gibi helede tatliya karsi tiramisu yapmistim ya nerden yaptim yapmaz olaydim anla canim isde gerisini lop lop migdeye

anlıyorum canım :44:

iyi geceler kızlar ben yoğunluk ve birazda rahatsızlıktan diyeti rafa kaldırdım tabii çok kaçırmıyorum ama kilo veremiycem düğüne kadar artık almıyayımda dün halıları yıkadık yağmur çiseliyodu ama biz genede yıkadık akşama boğazlarım şişmişti aslında ayaklarım ıslanmadı çizme giymiştim sıcak soğuk geçişlerinden heralde neyse nane limonla biraz geçti tabi o yorgunlukla doyasıya yemek yedim bugünde kermesimiz vardı öğleden sonra orda çalıştım akşamda davetiye dağıttık eve geldiğimde yine yorgunluktan güzelce yedim şimdide başım ağrıyor bu yoğunlukta hasta olmamak için çok kasmıyorum aslında diyet topiğinde diyet yapamadığımı anlatmak nekadar doğru bilemedim ama sizi bırakmadım bilesiniz diye yazıyorum 15 gün sonra burda tekrar sizlerleyim inşallah

canım hayatta hiçbirşey tek düze gitmez diyetimizde de aynı şekilde bazen çok sıkı bir şekilde uygulayabileceğiz bazen rafa kaldırmak icap edecek .ama bileceğiz ki bunlar geçici dönemler
sana çok çok kolaylıklar diliyorum canım

sizlere hayırlı akşamlar dileyerek artık ayrılıyorum Allah'a emanet olun canlar herşey gönlünüzce olsun

evet canim daha cocugum yok cocuk düsünüyoruz eritebildigim kadar eriteyim göbegimi ve basenlerimi diyorum simdiden basladim vücüdumu hazirlamaya saglikli beslenmeye
tamam canim tesekkürler cevabin icin.
oy demek evlisin ben seni bekar sanıyordum, inşallah sağlıklı, hayırlı bi evlat verir rabbim sana

Hadi inşallah,ayyyy inşallah benden de şöööyle1-2 kilo gider hadi bakimmmm

Cips+kola+çekirdek+bir de çayın yanında yenen bisküviler....

Evet çıtır anneler olalım o daha güzellllll
çıtır anneler, çok hoşuma gitti bu, 30 luk çıtırlar
inşallah verirsin canım, dur içime doğdu, vercen sen, ayda küçülüyo bak, demedi deme
falcı gibi konuştum

geçmiş olsun ve kolay gelsin canım
düğün telaşı zordur allah yardımcınız olsun
sen merak etme, düğünden sonra tartıl, kilo vermiş göreceksin kendini, bu yoğunlukta ooh ooooh gider o yağcıklar

allahım nasılda güzel moral veriyorsun, tam motivasyon aleti gibisin canım yaa, ağzından bal damlıyor
sizlere hayırlı akşamlar dileyerek artık ayrılıyorum Allah'a emanet olun canlar herşey gönlünüzce olsun

iyi geceler, tatlı rüyalar

allahım nasılda güzel moral veriyorsun, tam motivasyon aleti gibisin canım yaa, ağzından bal damlıyor

iyi geceler, tatlı rüyalar
motivasyon aleti demek
az buçuk insan psikolojisinden anlamaya çalışıyorum

sağolasın bitanem sizlere de iyi geceler tatlı mı tatlı rüyalar

Son düzenleme:
sağol bitanem önceden olsa bıraktımı tam bırakırdım ama artık yediklerime dikkat etmek gerektiğini biliyorum canım birkaç hafta dikkat etmesem bile sonrasında hemen kendime bir çeki düzen vermeliyimki daha kötü olmasın çok şükür bunu geç olmadan öğrendim

hayırlı geceler

Amin canım inşallah dediğin gibi olur ama ben stresten kilo alanlardanım streslendikçe yemeğe saldırıyorumda doyduğumuda anlamıyorum ozamanlar ama artık daha bilinçliyim kendimi frenliyorum çok şükür herkese iyi geceler yarın kermestede nöbetciyim erken kalkıcam Allaha emanet olun

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr

canım 2 gündür menülerine dikkat ediyorum maşallah çok dolu dolu besleniyorsun bu menülerle hiç kilo almıyormusun :26: ben dün canım çok istedi diye çok fazla bulgur pilavı yedim bugün 1.600qr artıdayım..

Son düzenleme:
mrb kızlar kızım 1 yaşında en yaramaz zamanı bir türlü giremiyorum neyse uzatmadan dünkü listemi yazayım
sabah çok erken kalktık yr bardak süt su içtim sonra uyuduk tekrara geç kahvaltı oldu öğleyle birleştirdim
1 tost küçük beyaz peynir domates ve biberli salatalık
ara
3 top dondurma
ara
yarım dilim çavdar ekmeğine çikolata sürdüm yedim
ara
yağsız sossuz 3 kaşık makarna
akşam
karnıbahar yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
ara
kereviz salatası(ceviz 1 yk mayonez ve yoğurtlu)
ara
çilek
karnıbahar

amin canim cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin cümlemize insallah

motivasyon aleti demek
az buçuk insan psikolojisinden anlamaya çalışıyorum

sağolasın bitanem sizlere de iyi geceler tatlı mı tatlı rüyalar
kondisyon bisikleti gibi olmuş, motivasyon aleti
gerçekten anlıyorsun canım insan psikolojisinden

aynı bensin demek, yedikçe zayıfla diye bi diet olsaydı en zayıf ben olurdum
şaşıyorum kendime, ben böyle uzun süreli sıkıntılara hiç gelemezdim, ama oluyomuş isteyince
benimde üzüntü sevinç hiç bişey kesemedi iştahımı bu güne kadar,

hüngür hüngür ağlarken bi taraftan elma yiyebilen bi insanım düşün yani

Herkese merhaba,öncelikle ayın 12sine kadar dayanamadım ve bugün tartıldım.1 haftada 700 gram vermişim.20 günde ise 1 kilo etti bu Maalesef,,,,Galiba biraz daha dikkat etmeliyim.Bazen 1 haftada 200 grama bile düşüyor.Şu anki kilom 63.900(aç)

Kahvaltı

2 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 dilim sucuk+1 kokteyl sosis
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1tk tahin pekmez
1/2 kk peynir

Ara 1:30 gram falan maraş dondurması

Ara 2:1/2 kepek ekmeği ile 1tk lor+2 zeytin

Ara 3:3 yk meyveli müsli+1/2 bardak süt

Ara 4:1 kupa 5i 1 yerde
5 badem ve 1 kuru kayısı

Aralar fazla oldu öğle yemeği olmayınca ama kolorisi az şeyler

Akşam(6 gibi)

1 tane alabalık
bol salata bu kadar.....

sıkma tatlım canını yaa
bende bi hafta 0, diğer hafta 1.5 kilo verdim. belli olmuyor yani, bazen çok bazen az, üzme sen tatlı canını

canım ben gün içerisinde baya kilometre yapıyorum sanırım ondan yediklerimi çok rahat yakıyorum sanırım

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım
listeni çok beğendim

herkese merhaba

bugünkü menüm

sabah
3 kuru kayısı
3 ceviz
3 badem
1 kase meyveli müsli
süt

ara 1 elma

öğlen 1 tahta kaşık yumurtalı ot kavurma
1 yk patlıcan
domates,salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
kuru üzüm, kayısı

akşam
3 tane misket köfte
bol limonlu karnıbahar salatası
marul salatası
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…