tamam canim tesekkür ederim uyarilarini dikkate alcam ya öyle bir oluyor ki gözüm dönüyor resmen sanki kitliktan cikmisim gibi helede tatliya karsi tiramisu yapmistim ya nerden yaptim yapmaz olaydim anla canim isde gerisini lop lop migdeyecanım yaş ya da kuru meyveler , sade ya da tarçınlı süt
kahvaltı tarzı beslenmeni çorba salata gibi şeyler tüketmeni ,domates salatalık vs yemeni tavsiye ederim bu dönemi hasarsız ya da az hasarla atlatabilmen için
hoşgeldin canım
tamam canim tesekkür ederim uyarilarini dikkate alcam ya öyle bir oluyor ki gözüm dönüyor resmen sanki kitliktan cikmisim gibi helede tatliya karsi tiramisu yapmistim ya nerden yaptim yapmaz olaydim anla canim isde gerisini lop lop migdeye
süpersin canim menün harika bayildim
iyi geceler kızlar ben yoğunluk ve birazda rahatsızlıktan diyeti rafa kaldırdım tabii çok kaçırmıyorum ama kilo veremiycem düğüne kadar artık almıyayımda dün halıları yıkadık yağmur çiseliyodu ama biz genede yıkadık akşama boğazlarım şişmişti aslında ayaklarım ıslanmadı çizme giymiştim sıcak soğuk geçişlerinden heralde neyse nane limonla biraz geçti tabi o yorgunlukla doyasıya yemek yedim bugünde kermesimiz vardı öğleden sonra orda çalıştım akşamda davetiye dağıttık eve geldiğimde yine yorgunluktan güzelce yedim şimdide başım ağrıyor bu yoğunlukta hasta olmamak için çok kasmıyorum aslında diyet topiğinde diyet yapamadığımı anlatmak nekadar doğru bilemedim ama sizi bırakmadım bilesiniz diye yazıyorum 15 gün sonra burda tekrar sizlerleyim inşallah
oy demek evlisin ben seni bekar sanıyordum, inşallah sağlıklı, hayırlı bi evlat verir rabbim sanaevet canim daha cocugum yok cocuk düsünüyoruz eritebildigim kadar eriteyim göbegimi ve basenlerimi diyorum simdiden basladim vücüdumu hazirlamaya saglikli beslenmeye
tamam canim tesekkürler cevabin icin.
çıtır anneler, çok hoşuma gitti bu, 30 luk çıtırlar
Hadi inşallah,ayyyy inşallah benden de şöööyle1-2 kilo gider hadi bakimmmm
Cips+kola+çekirdek+bir de çayın yanında yenen bisküviler....
Evet çıtır anneler olalım o daha güzellllll
iyi geceler kızlar ben yoğunluk ve birazda rahatsızlıktan diyeti rafa kaldırdım tabii çok kaçırmıyorum ama kilo veremiycem düğüne kadar artık almıyayımda dün halıları yıkadık yağmur çiseliyodu ama biz genede yıkadık akşama boğazlarım şişmişti aslında ayaklarım ıslanmadı çizme giymiştim sıcak soğuk geçişlerinden heralde neyse nane limonla biraz geçti tabi o yorgunlukla doyasıya yemek yedim bugünde kermesimiz vardı öğleden sonra orda çalıştım akşamda davetiye dağıttık eve geldiğimde yine yorgunluktan güzelce yedim şimdide başım ağrıyor bu yoğunlukta hasta olmamak için çok kasmıyorum aslında diyet topiğinde diyet yapamadığımı anlatmak nekadar doğru bilemedim ama sizi bırakmadım bilesiniz diye yazıyorum 15 gün sonra burda tekrar sizlerleyim inşallah
allahım nasılda güzel moral veriyorsun, tam motivasyon aleti gibisin canım yaa, ağzından bal damlıyorcanım hayatta hiçbirşey tek düze gitmez diyetimizde de aynı şekilde bazen çok sıkı bir şekilde uygulayabileceğiz bazen rafa kaldırmak icap edecek .ama bileceğiz ki bunlar geçici dönemler
sana çok çok kolaylıklar diliyorum canım
sizlere hayırlı akşamlar dileyerek artık ayrılıyorum Allah'a emanet olun canlar herşey gönlünüzce olsun
motivasyon aleti demekallahım nasılda güzel moral veriyorsun, tam motivasyon aleti gibisin canım yaa, ağzından bal damlıyor
iyi geceler, tatlı rüyalar
sağol bitanemcanım hayatta hiçbirşey tek düze gitmez diyetimizde de aynı şekilde bazen çok sıkı bir şekilde uygulayabileceğiz bazen rafa kaldırmak icap edecek .ama bileceğiz ki bunlar geçici dönemler
sana çok çok kolaylıklar diliyorum canım
hayırlı gecelersizlere hayırlı akşamlar dileyerek artık ayrılıyorum Allah'a emanet olun canlar herşey gönlünüzce olsun
oy demek evlisin ben seni bekar sanıyordum, inşallah sağlıklı, hayırlı bi evlat verir rabbim sana
inşallah verirsin canım, dur içime doğdu, vercen sen, ayda küçülüyo bak, demedi deme
falcı gibi konuştum
geçmiş olsun ve kolay gelsin canım
düğün telaşı zordur allah yardımcınız olsun
sen merak etme, düğünden sonra tartıl, kilo vermiş göreceksin kendini, bu yoğunlukta ooh ooooh gider o yağcıklar
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 tk tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çay
ara: 1 paket mavi-yeşil light çubuk kraker
200 ml sade süt
öğlen
1 tost( 2 dilim beyaz ekmek, 2 dilim kaşar peyniri, ketçaplı )
200 ml kakaolu süt
ara:1 dondurma( 125 ml)
300 ml su
ara. 3 badem
200 ml su
ara: 250 ml su
5 antep fıstıklı draje
ara: 2 kk kadar künefe
akşam
1 tavuk baget
2-3 çatal taze fasulye
1 -2 yk pilav
2 adet küp şekilnde patates kızartması
1 biber kızartması
4 yk mercimek çorbası
2-3 yk yoğurt
2 çatal fırın sütlaç
250 ml su
1 badem
yatana kadar sadece su içerim .
oy demek evlisin ben seni bekar sanıyordum, inşallah sağlıklı, hayırlı bi evlat verir rabbim sana
inşallah verirsin canım, dur içime doğdu, vercen sen, ayda küçülüyo bak, demedi deme
falcı gibi konuştum
geçmiş olsun ve kolay gelsin canım
düğün telaşı zordur allah yardımcınız olsun
sen merak etme, düğünden sonra tartıl, kilo vermiş göreceksin kendini, bu yoğunlukta ooh ooooh gider o yağcıklar
kondisyon bisikleti gibi olmuş, motivasyon aletimotivasyon aleti demek
az buçuk insan psikolojisinden anlamaya çalışıyorum
sağolasın bitanem sizlere de iyi geceler tatlı mı tatlı rüyalar
sağol bitanemönceden olsa bıraktımı tam bırakırdım ama artık yediklerime dikkat etmek gerektiğini biliyorum canım birkaç hafta dikkat etmesem bile sonrasında hemen kendime bir çeki düzen vermeliyimki daha kötü olmasın çok şükür bunu geç olmadan öğrendim
hayırlı geceler
Amin canım inşallah dediğin gibi olur ama ben stresten kilo alanlardanım streslendikçe yemeğe saldırıyorumdadoyduğumuda anlamıyorum ozamanlar ama artık daha bilinçliyim kendimi frenliyorum çok şükür herkese iyi geceler yarın kermestede nöbetciyim erken kalkıcam Allaha emanet olun
Herkese merhaba,öncelikle ayın 12sine kadar dayanamadım ve bugün tartıldım.1 haftada 700 gram vermişim.20 günde ise 1 kilo etti bu Maalesef,,,,Galiba biraz daha dikkat etmeliyim.Bazen 1 haftada 200 grama bile düşüyor.Şu anki kilom 63.900(aç)
Kahvaltı
2 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 dilim sucuk+1 kokteyl sosis
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1tk tahin pekmez
1/2 kk peynir
Ara 1:30 gram falan maraş dondurması
Ara 2:1/2 kepek ekmeği ile 1tk lor+2 zeytin
Ara 3:3 yk meyveli müsli+1/2 bardak süt
Ara 4:1 kupa 5i 1 yerde
5 badem ve 1 kuru kayısı
Aralar fazla oldu öğle yemeği olmayınca ama kolorisi az şeyler
Akşam(6 gibi)
1 tane alabalık
bol salata bu kadar.....
canım ben gün içerisinde baya kilometre yapıyorum sanırım ondangünaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
canım 2 gündür menülerine dikkat ediyorum maşallah çok dolu dolu besleniyorsun bu menülerle hiç kilo almıyormusun :26: ben dün canım çok istedi diye çok fazla bulgur pilavı yedim bugün 1.600qr artıdayım..
Herkese merhaba,öncelikle ayın 12sine kadar dayanamadım ve bugün tartıldım.1 haftada 700 gram vermişim.20 günde ise 1 kilo etti bu Maalesef,,,,Galiba biraz daha dikkat etmeliyim.Bazen 1 haftada 200 grama bile düşüyor.Şu anki kilom 63.900(aç)
Kahvaltı
2 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 dilim sucuk+1 kokteyl sosis
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1tk tahin pekmez
1/2 kk peynir
Ara 1:30 gram falan maraş dondurması
Ara 2:1/2 kepek ekmeği ile 1tk lor+2 zeytin
Ara 3:3 yk meyveli müsli+1/2 bardak süt
Ara 4:1 kupa 5i 1 yerde
5 badem ve 1 kuru kayısı
Aralar fazla oldu öğle yemeği olmayınca ama kolorisi az şeyler
Akşam(6 gibi)
1 tane alabalık
bol salata bu kadar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?