Farklılık sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim

Teşekkürler

Yapılacak bir şey yok ki, ayrılmışsınız bitmiş gitmiş. Ne tavsiye verebiliriz biz buna?

Israrla bu kadar insanlarin gözüne sokup din üzerinden tartısmaya neden olabilecek söylemler barındırdıği icindi o görüş. inancima uymuyor de geç, niye kapalılık müslümanlık vurgusunu bu kadar yapmış anlamadım.

Müslüman olduğunu beyan etmek neden banlanma sebebi sayılıyor?

ortamı olmamış daha önce. şimdi öyle ortamlar görünce tercihini o yönde yapmış.
bu kadar

Allah hidayet etsin size. Bu kadar çelişkilerle dolu bir hayat...

Allah hidayet etsin size. Bu kadar çelişkilerle dolu bir hayat...
Hatalarım olduğunun farkındayım ama ben de bırakamadım hemen ikimiz de birbirimizi düzeltmeye çalıştık. Bir şeyler yapmaya çalıştık sonra zatrn her şey daha kötü oldu

İlginçmiş bakış açınız
Sizin bakış açınızı bilmedigimden yorum yapamiycam ama "müslümanim" adi altinda dümdüz yaşamak isteyen, yanındayken dinden cikiyorum, zaten bize dini nikah düşmüyor, kapaliyim diye benimle dalga gectiler, onlar seks yapiyorlar, onlar tü kaka içiyolar seklindeki bir konu normal, hassasiyetlere dokundugu gerekcesiyle ban gelebilir dusuncem ilginc? Dedim olabilir.

Dümdüzden kastınız nedir ? Çirkinleşmeye başladınız ben kimsenin içki içmesine bir şey yapmasına karışmadım karışmıyorum. Sadece içki içilen bir ortam olsaydı keşke! Müslümanlığımı sorgulamak yerine kendinizle ilgilenin lütfen.

E sen dedin ya dümdüz yaşasaydık diye, niye yükseliyorsun şimdi?

Hatalarım olduğunun farkındayım ama ben de bırakamadım hemen ikimiz de birbirimizi düzeltmeye çalıştık. Bir şeyler yapmaya çalıştık sonra zatrn her şey daha kötü oldu

o sizin sevdiğiniz kişi değil artık.
başka biri olmuş bunu böyle düşünüp yolunuza bakın.
hatalar falan neyse ne geçmiş gitmiş.
karşılıklı birbirini değiştirmeye çalışmak iyi bir sonuç vermez zaten.

E sen dedin ya dümdüz yaşasaydık diye, niye yükseliyorsun şimdi?
Taktınız bana :) gerçekten çok komik başka işiniz yok mu sizin ? Israrla demek istediğimin o olmadığını söyledim ama siz yardım etmek için değil sadece iğnelemek için buradasınjz

Sakin ol champ. Kimsenin müslümanlıgini sorgulamak bana dusmez. İste bahsettigim ayrisma konusu buydu. Kendinizi, inancinizi ve degerlerinizi ifade edis tarziniz cok kotu. Konu acmissiniz ve size en ufak cirkin bir ithamda bulunmadan yazdim. Cirkin itham tarzim degildir zaten. Soylemleriniz hassasiyetlere dokunuyor dedigim konu buydu. Gorunen o ki dokunan kisim daha cok sizin hassasiyetlerinizi iceriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…