Farklılık sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çirkin bir şey söylememiş ki.
siz yazdınız dümdüz diye. onu kastetmiş.

Önceki yazdıklarınız ile uyuşmuyorsunuz. Konu kimsenin içki içmesi seks yapması değil zaten. Dümdüz yaşamak derken kastım o değildi ve birçok kez açıkladığım halde bunu önüme koyup müslümanlığım üzerinden konuşmaya çalışıyorsunuz.

çirkin bir şey söylememiş ki.
siz yazdınız dümdüz diye. onu kastetmiş.
Ama açıkladım anlatmak istediğimi ben başım kapalı müslüman olmayan bir hayat yaşamıyorum yanlış anlaşılacak bir şey yazmış olabilirim ama açıkladım da bunu. Hala bunun üzerine konuşulması beni kötü hissettiriyor olmadığım biri için itham ediliyorum

Taktınız bana :) gerçekten çok komik başka işiniz yok mu sizin ? Israrla demek istediğimin o olmadığını söyledim ama siz yardım etmek için değil sadece iğnelemek için buradasınjz
Yahu sen dedin ya dümdüz yaşasak yeterdi diye, o üye de onu kastetmiş işte. Neyini soruyorsun niye yükseliyorsun diyorum.

Valla işim yok, pazar akşamı ne işim olacak? Konu açıyorsunuz yorum yapıyoruz, takmış olmuyoruz.

Size dümdüzden kastımı bin kez açıkladım hala ilk okuduğunuz cümlenin anlamıyla hareket ediyorsunuz yanlışı düzeltmeye çalıştıkça yanlış üzerinden yorum yapmak doğru mu

Oyyyyy ya sizin inancinizdan banane!!! Bananeeeee!!! Tartismaya cok acik yazmissiniz konuyu ondan bahsediyorum. Hangi yazdigimla uymuyorum yakimsenin sizi itham ettigi yok. Birsuru sey yazmisim icinden cimbizla kelime secip dumduze takilmissiniz. Azicik relax. Sizin hassasiyetleriniz kadar baskalarinin da olabilir. İnanci olan insan da boyle bir yazida surekli muslumanlik vurgusu gormekten rahatsiz olmustur belki? Biraz genis dusunun yahu. Ay 10 senedir ilk defa bir uyenin yanlis anlamasi yuzunden kafayi yiciiim.

Size dümdüzden kastımı bin kez açıkladım hala ilk okuduğunuz cümlenin anlamıyla hareket ediyorsunuz yanlışı düzeltmeye çalıştıkça yanlış üzerinden yorum yapmak doğru mu
Algını kapattın iyice. Sen dümdüz dedin biz de senin o dümdüz kelimesini kullandığın anlamda kullanıyoruz diyorum ay anlamıyor kadın daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Zor anlayan bir şahsa (adını anamıyoruz) anlatır gibi anlattım daha ne yapayım.

Kilitlendi kadın çıkamıyor döngüden

Bunca şeyden sonra çok kötü biri değil diyorsun ya pes!!!
ben onu bir kez suçlamamışken aylarca ne yapacağımı düşünüp durup kendimi üzerken o her şeyi benim üzerime attı. Kapalı oluşum, onu böyle kabul etmediğim sorun
Bu kötülük değil mi?
Burada mevzu inanç değil, ikinizde çok çiğsiniz, olgunlanmamışsınız…
Bir erkek kız arkadaşıyla aralarında(!)herseyi paylaşabilir ama diğer bir erkek arkadaşının düşüp kalktığı kızı anlatır mı ya…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…