Bayaa bi sıradışı olacakSıradışı
İnşallah güzel olur ablamGayette güzel olur sunumdaa dengelersin herşeyi
Imkansız değilBayaa bi sıradışı olacak
Sunumdan daha sıradışı sürprizlerim de olacakImkansız değilherşey mümkün burası kk hacı
Olur canım neden olmasın o gğnde dedim ya çorbayla ilgili sunumlara bak karar veriyor onlarda.İnşallah güzel olur ablam
Bakıyorum abla her gün kafamda başka bişey beliriyor, bakalım hangisini seçicemOlur canım neden olmasın o gğnde dedim ya çorbayla ilgili sunumlara bak karar veriyor onlarda.
Kendindede katarsın bişiler ortaya muhteşem bir tabak çıkar bence.Bakıyorum abla her gün kafamda başka bişey beliriyor, bakalım hangisini seçicem
Umarım çıkar abla kafam iyice karışmadanKendindede katarsın bişiler ortaya muhteşem bir tabak çıkar bence.
Şöyle birşey yapabiirsin boş tabağı al farklı sunumlar yap hangsi güzel olursa onu yaparsınUmarım çıkar abla kafam iyice karışmadan
Yaaaa kukriskom harikaASSOSyal alayım sana bundan
outofdecor on Instagram: "Link in bio ->@outofdecor Cherry earrings. Cute. Product: Cherry Fruit European Style Earrings Find more -> @outofdecor 📌Tag someone who would love this. 🔗Visit www.itsbio.link/outodecor 📣 Use #outofdecor to get f
4M likes, 3,936 comments - outofdecor on January 17, 2022: "Link in bio ->@outofdecor Cherry earrings. Cute. Product: Cherry Fruit European Style Earrings Find more -> @outofdecor 📌Tag someone who would love this. 🔗Visit www.itsbio.link/outodecor 📣 Use #outofdecor to get featured No...www.instagram.com
Vaaaayyyyyyy delisinSunumdan daha sıradışı sürprizlerim de olacak
Güzel fikir ablacımŞöyle birşey yapabiirsin boş tabağı al farklı sunumlar yap hangsi güzel olursa onu yaparsın
Maksat ağzımızı boş bırakmayalım işteVaaaayyyyyyy delisin
Heeeee anladımMaksat ağzımızı boş bırakmayalım işte
Ne sürprizi bana da söyleSunumdan daha sıradışı sürprizlerim de olacak
Çorbamın kendisi sürprizNe sürprizi bana da söyle
Sus hatırlatma.Çorbamın kendisi sürprizBayaa meşhur bir çorba
Sende mi biliyon hemsoSus hatırlatma.