- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.981
- 36
Çaktırma bende hiç katılmadım ben jüriyimBen ilk kez katılacağım nerden başlayacağımı dahi bilmiyorum mazur gör heyecanımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktırma bende hiç katılmadım ben jüriyimBen ilk kez katılacağım nerden başlayacağımı dahi bilmiyorum mazur gör heyecanımı
Keşke ben de jüri kalsaydım nevresteye söz vermiş bulundumÇaktırma bende hiç katılmadım ben jüriyim
Sunum çorbadaan daha önemli tadına bakamıyoruzBakırım yok
Senin için çorbanın yanına bir şişe gazoz koysam bir oy alırım gibi ne dersinSunum çorbadaan daha önemli tadına bakamıyoruz
Evet acı gerçeklerSunum çorbadaan daha önemli tadına bakamıyoruz
Hassas noktamı biliyorsun O kadar pastalar yaptılar kimse bir gazoz koyamadı yanına hepsi nankörSenin için çorbanın yanına bir şişe gazoz koysam bir oy alırım gibi ne dersin
Senin için gazoz alacağımHassas noktamı biliyorsun O kadar pastalar yaptılar kimse bir gazoz koyamadı yanına hepsi nankör
Bi ucuna da çalı züpürgesi iliştirdik mi temmmaammmSenin için gazoz alacağım
Asosyal kirazcim için evde kiraz var onu koyacağım herkesten bir parça olacak sunumda
Sana süpürge mi ayarliyayim ben başka şeyler düşünmüştüm amaBi ucuna da çalı züpürgesi iliştirdik mi temmmaammm
Harikasın beSenin için gazoz alacağım
Asosyal kirazcim için evde kiraz var onu koyacağım herkesten bir parça olacak sunumda
Gel sarılıp ağlayalımNe tarafa ağlıyorum
O zaman çalışman lazımKap ,kaşık,örtü resmi yolla bakalımSunum deme ya o konu benim zayıf yanım
Habib’i çorbada sıkıntı yok da sunum fotolar biraz zorluyor
Hahahahahahhahaahsjshshsjhdhshsbir tas çorba yapamadımız
Ne denedin benimle de paylaşsana merak ettimBenim sunum hazır. Bi kaç sunum denedim. Gerçi yaparken bazen işler yolunda gitmiyor. Hayırlısı
Bana göster sunumu ben kimseye demem hüriyim nede olsaBenim sunum hazır. Bi kaç sunum denedim. Gerçi yaparken bazen işler yolunda gitmiyor. Hayırlısı
Ne hürisin habibte jüriiiiii aklıö hürilerde nuri damarım agır bastı sanırım yazarkenBana göster sunumu ben kimseye demem hüriyim nede olsa
Tüm bakırlar toplanmış toplanmışNe denedin benimle de paylaşsana merak ettim
Oooo overdose bakır diyorsun yaniTüm bakırlar toplanmış toplanmış
Çok fenaOooo overdose bakır diyorsun yani