- 20 Mart 2008
- 140.733
- 211.213
- 60
Rahattır eminimRahattır inşallah ❤
Çok sağol canısı teşekkürlernurlar içinde uyusun ablacım
Çok sağol mavişimNurlar içinde yatsın
Çok sağol habibim seninde başın sağ olsun çok genç yaşta haybetmişsin sende mekanı cennet olsun anneciğininNur içinde uyusun ablaaaa bende çok özlüyorum 46 yaşında kaybettim
Basın sağolsun canım çiçeem, mekânı cennet olsun inşRahattır eminim
Çok sağol canısı teşekkürler
Çok sağol mavişim
Çok sağol habibim seninde başın sağ olsun çok genç yaşta haybetmişsin sende mekanı cennet olsun anneciğinin
Canım ablam sağolRahattır eminim
Çok sağol canısı teşekkürler
Çok sağol mavişim
Çok sağol habibim seninde başın sağ olsun çok genç yaşta haybetmişsin sende mekanı cennet olsun anneciğinin
Sende sağol bitanemCanım ablam sağol
Çok sağol çicem teşekkğrlerBasın sağolsun canım çiçeem, mekânı cennet olsun inş
Tahammül edilecek gibi değil cancağzım, haklısınAklıma Mücver Abla geldi benim,yanımda biri konuşsa kaçarım, dayanamam
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBugün annemin doğum günü çok özlüyorum çok arıyorum nurlar içinde uyu annecim
Kolay gelsin Allah şifa versin anneannenizeCancağzım
Geceden beri uçuyoruz
Dün çok yoğundum, balık ayıklama başladı hava ısındığı için. Akşam ayakta duracak mecalim yoktu
Bu arada, anneanneyi tekrar yoğun bakıma aldılar. Anlayacağın işler bitmiyor
Nur içinde yatsın inşallah canımNur içinde uyusun ablaaaa bende çok özlüyorum 46 yaşında kaybettim
Çok sağol canım teşekkürlerAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Kolay gelsin Allah şifa versin anneannenize
Nur içinde yatsın inşallah canım
Teşekkür ediyorumAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Kolay gelsin Allah şifa versin anneannenize
Nur içinde yatsın inşallah canım
Bugün annemin doğum günü çok özlüyorum çok arıyorum nurlar içinde uyu annecim
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlarNur içinde uyusun ablaaaa bende çok özlüyorum 46 yaşında kaybettim
Amin çok sağol nevoşum hepsine rahmetler olsunmekanları cennet olsunAllah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
Sağolasın canımsınAllah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
O kadar da darladık abla seni yeni konu yeni konu diye bişey yaptığımız da yokSelam çorba güzelleri
Bugün çorba yok mu