- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Nasılsın cancağızım?Cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın cancağızım?Cancağzım
Son 2 ayın şampiyonları
Neden biz neden
Peki...Son 2 ayın şampiyonları
Neyyyyyyy vallahamo kadın akılara zarar bence sjksjksjksjksjkgerek yoktu diger kardesimjn dugununde enistemin sandalyesini bilerek cekip dusurmustu varligi zarar onun
Çok şükür cancağzım, temizlik yapıyorumNasılsın cancağızım?
Kolay gelsin cancağızım iyiyim ben de şükür ❤Çok şükür cancağzım, temizlik yapıyorum
Sen nasılsın?
Eveeet@Margaret Hale de meze yapsın
Sağ olasın cancağzım.Kolay gelsin cancağızım iyiyim ben de şükür ❤
Çok şükür canım daha iyi ol inşaallahSelamlar hanımlar, herkes iyidir inşallah ben toparlanmaya çalışıyorum, dikişlerim yeni yeni iyileşiyor Şimdiden tebrik ederim C A N O ,hem çorban, hem sunumun çok güzeldi seninle göbek bağımız birlikte kesilmiş sanki, ya beraber en üstteyiz, ya da beraber en altta, kaç kategoridir aynı şey oluyor
Sen de sağol cancağızım aminSağ olasın cancağzım.
Rabbim daha da iyi etsin inşallah
Allah daha iyi etsin canımSelamlar hanımlar, herkes iyidir inşallah ben toparlanmaya çalışıyorum, dikişlerim yeni yeni iyileşiyor Şimdiden tebrik ederim C A N O ,hem çorban, hem sunumun çok güzeldi seninle göbek bağımız birlikte kesilmiş sanki, ya beraber en üstteyiz, ya da beraber en altta, kaç kategoridir aynı şey oluyor
Kuzum hep aklımdasın güzel haberlerini hep paylaş bizimleSelamlar hanımlar, herkes iyidir inşallah ben toparlanmaya çalışıyorum, dikişlerim yeni yeni iyileşiyor Şimdiden tebrik ederim C A N O ,hem çorban, hem sunumun çok güzeldi seninle göbek bağımız birlikte kesilmiş sanki, ya beraber en üstteyiz, ya da beraber en altta, kaç kategoridir aynı şey oluyor
Selam canım daha da iyi olacaksın Allahın izni ileSelamlar hanımlar, herkes iyidir inşallah ben toparlanmaya çalışıyorum, dikişlerim yeni yeni iyileşiyor Şimdiden tebrik ederim C A N O ,hem çorban, hem sunumun çok güzeldi seninle göbek bağımız birlikte kesilmiş sanki, ya beraber en üstteyiz, ya da beraber en altta, kaç kategoridir aynı şey oluyor
Güzellik denince bizSelam kk nın güzelleri
Selam ablacım nasılsınSelam kk nın güzelleri
Aynen bizGüzellik denince biz
Çok şükür iyiyim sen nasılsın ❤Selam ablacım nasılsın