Evet gelip gidip şu tabloya bakınca ruhum çekiliyorBu kategoriden umudu kestiler.Dört gözle yeni kategoriyi bekliyorlar pusu time
Geççek geççek elbet buda geççekEvet gelip gidip şu tabloya bakınca ruhum çekiliyor
Neyse son 3…
Sonra 20 gün sıkıntıdan patliyim dimiGeççek geççek elbet buda geççek
Az kaldı. Senin tarifin, sunumun hazırmış zatenHemen yapar eklersin ilk gün
Öyle de bekliyorsun, böyledeSonra 20 gün sıkıntıdan patliyim dimi
Tekrar başa saracak yaniAşko onu yatmadan bilemem. Herifimle 8 aydır kankiyizancak derinlerde ellediğim zaman acıyı hissediyorum.
Erken yapınca geçmiyor zaman nööÖyle de bekliyorsun, böylede
Az KaldiBu kategoriden umudu kestiler.Dört gözle yeni kategoriyi bekliyorlar pusu time
Ben hormonlarla belki yumuşar zannetmiştim ama hiç düzelmedi tahminince. Neyse çocuk bir doğsun bakalım da belki bir ameliyat olurumTekrar başa saracak yani
Sen o işi toparlarsın kuzu
Vallahaaa ne iyi olurduu haaa küçücük yetmeyy bazennOğlumun hayali bukocaman bir hamburgeri ağzına sokmak, evet
Hayırlısı olsun canım.Ben hormonlarla belki yumuşar zannetmiştim ama hiç düzelmedi tahminince. Neyse çocuk bir doğsun bakalım da belki bir ameliyat olurum
Hayırlı akşamlar
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasılsın aşkom
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Allah iyilik versin aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Bugün garip bir hava vardı
Bir güneş açtı bir yağmur yağdı
Ama hava çok güzelAllah iyilik versin aşkomBurda da yağış var ,arada yağıyor, Pazar günü çok yagacakmis
Mart'ta yeni bir soğuk hava dalgası bizi vuracakmışAma hava çok güzelBahar bize göz kırpıyor