Balık sevmem,yapmayınTüh ya
Aynen tatlı kıs,kısa zamanda çok stres yasadin,hastalık zaten zor geçti,normal ❤
Allah‘ım şu martın 21’i bir an önce gelsin. Sağ Salim doğurayım şu çocuğu. bana dua edinO normal kuzu. Bebek büyüdü. İllaki aşağı çıkacak gibi baskı yapar korkmaözellikle ayaktayken,yorgunken. Bol bol uzan. Kasılma belirli aralıklarla gelir. Belden kasığa doğru. Farklı oluyor, anlıyorsun
Allahın izni ile sağ salim zamanında doğacak paşa. Hepsi geçecek. DuamdasınAllah‘ım şu martın 21’i bir an önce gelsin. Sağ Salim doğurayım şu çocuğu. bana dua edin
Hep aklımdasın, duamdasin kuzu inan ❤❤❤Allah‘ım şu martın 21’i bir an önce gelsin. Sağ Salim doğurayım şu çocuğu. bana dua edin
Allahın izni ile sağ salim zamanında doğacak paşa. Hepsi geçecek. Duamdasın
Allah razı olsunHep aklımdasın, duamdasin kuzu inan ❤❤❤
Ben de seniii❤Allah razı olsunSeviyorum sizi
Ben de pek sevmezdim alıştımBalık sevmem,yapmayın
Doğurmak mı?Ne bileyim, inceden inceden aşağıya vuruyor. Bilmiyorum ki kasılma mı
Amin
Di mi ya bence dedaha erken Doğurmak için
Balık mı yapıyoruz cancağzım?Balık sevmem,yapmayın
Öyle gözüküyor. kovid olmasaydım bu pazartesi kontrolüm vardı, doğuma karar verilecektiDoğurmak mı?
Kuzu, sezaryen olacaksın değil mi?
Peki diğer rahatsızlığın ne durumda?Öyle gözüküyor. kovid olmasaydım bu pazartesi kontrolüm vardı, doğuma karar verilecekti
Demek yasak var
Dün hamur yasak falan birşeyler yazmıştın. El açması erişte, makarna da var. Makarnalar diye tahmin etmiştim, yanlış mı tahmin ettimBunda yasak yok
Geçmiş olsun canım. Sen neleri atlatmadın ki, bu günleri de atlatacaksın Allahını izniyle.Daha doğuma var canım, iyileşince yine karar verilir. Allah şifa versin tez zamanda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimÖyle gözüküyor. kovid olmasaydım bu pazartesi kontrolüm vardı, doğuma karar verilecekti
Makarna yaparsak el açması yok hep paketDün hamur yasak falan birşeyler yazmıştın. El açması erişte, makarna da var. Makarnalar diye tahmin etmiştim, yanlış mı tahmin ettim
Yani, herkes benim gibi becerikli miMakarna yaparsak el açması yok hep paket
Adaletli olsun şartlar eşit olsunYani, herkes benim gibi becerikli mi
Çok mütevaziyim di mi ıh hı hıh
Evimde belki indirimli aldığım 7,8 paket makarna olduğunu, en son fi tarihinde yarışma için el açması erişte yaptığımı nereden bilecekler
Oy veren bu çok uğraşmış deyip oy vermiyor ki, ya da tarifi isteyene sen el açması yap denmiyor kiAdaletli olsun şartlar eşit olsun
Abla beni unutmaAdaletli olsun şartlar eşit olsun
Olsun biz yinede eşit olalımOy veren bu çok uğraşmış deyip oy vermiyor ki, ya da tarifi isteyene sen el açması yap denmiyor ki
İştah açıcı olsun, süslü püslü olsun yeter