Çok haklısın canımOylamaya bakayım dedim sayfa dünkü sayfa açıldı ben şok
Saf saf gelip kulağım ağrıyor demişin üstte altta arkada önde olay var
Ya benim düdüklü patladı daha storlar yarın gelicek yıkanmadan hadi anneme bana bir şey olsaydı
Neyse konuyu uzatmıyorum herkesin öyle yada böyle emeği çabası
Ama ne kadar çabuk harcanıyor herşey kendi benlikleri için der konuyu kapatırım
Sen nasilsin cocuklar nasilAllah daha iyi etsin inşallah
Aynen oyle nevosum yaa yemek bölümü patladı gittiÇıta arşa çıktı
İyi diyelim iyi olsun çok şükürSukur ablam col iyiyim sen nasilsin @Gonul45 in nisanina hazirlaniyoruz
Benimkiler de tutmuyor artıkOoo yeeeeaaah o zamaan C A N O adaşım ileri doğru bi tahmin yapar onunkiler tutuyor yada yaklasık oluyor
Evet zaten hastaligi da onun bahanesine kaptik yaİyi diyelim iyi olsun çok şükür
Öyle mi hayırlı olsun
Hamur yok dedik yaBenimkiler de tutmuyor artık
Kurabiye içimden geçiyor ama nevoş tuzlu diyor kafam karıştıpoğaça da olabilir
Tuzlu kurabiyeBenimkiler de tutmuyor artık
Kurabiye içimden geçiyor ama nevoş tuzlu diyor kafam karıştıpoğaça da olabilir
Allah tamamına erdirsinEvet zaten hastaligi da onun bahanesine kaptik yacuma gunu aile ici nisan olacak kizimiz gidiyor :))
Bende iyiyim şükür. Çocuklar da iyiler hamdolsunSen nasilsin cocuklar nasil
Sağol canım, senin de ellerine sağlıkÇok sağol canımsenin çorbanda çok iştah açıcı duruyor ellerine emeğine sağlık
Amin insallahAllah tamamına erdirsin
Çok teşekkür ederim canım, aminCok gecmis olsun canim allah sifa versin
Hmm mezeler tavuk köfte o zaman bunlardan biriHamur yok dedik ya
Ben biliyomuşum
Çok sağol canım benim ,amin inşallah, herkesten uzak olsun hastalıklarpearlshine canımm cok cok gecmiş olsun şimdi okudum rahatsızlıgını inşallah devamı gelmeyecek içini ferah tut erken farketmeniz cok iyi olmus rabbim şifa versin
Miniik iyiyiz kuzum bebelerde büyüyorlar cuma 1 aylık olacagız inşallah bıraz ellerı yuzleri belirginleşti gibi geliyor bize maşallah
Kesin biliyorsunBen biliyomuşum