Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona küstüm hiç yardımcı olmuyorTamam kızma hemen bak @JOYz asistan altta bakıyor, görüyor
Teşekkürler adaşım pearlshine ile rekabetli ilerliyoruz bakalım kime nasip olacakCanomm adaşım bravo yuvalaman koşturuyor C A N O
Kolay bir kategori benceNevreste nevoşumm yeni kategorı şöyle kolaycacık bişeyler olsunda bende katılayım
Iyiyim bombs gibiyimSen nasılsın
HaklısınOna küstüm hiç yardımcı olmuyor
Hayırlısı olsun canocum hepsi cok guzelTeşekkürler adaşım pearlshine ile rekabetli ilerliyoruz bakalım kime nasip olacak
Sağol canım hanımlar döktürüyorHayırlısı olsun canocum hepsi cok guzel
Merhaba canım nasılsınIyiyim bombs gibiyim
Ya boyle diyosun bak sonra hamur acmalı maçmalı bişey olmasın amaaKolay bir kategori bence
Allah daha iyi etsin inşallahIyiyim bombs gibiyim
Ya senSağol canım hanımlar döktürüyor
Evet yaa artık kk secmekte zorlanıyordur bence hepsi sunumlu calısıyor katılan arkadasların cunküSağol canım hanımlar döktürüyor
Hamur yok yasakYa boyle diyosun bak sonra hamur acmalı maçmalı bişey olmasın amaa
Hayırdır
Oylamaya bakayım dedim sayfa dünkü sayfa açıldı ben şokNe oldu
Ben artık fazla döktürmemeyi düşünüyorum ucundan az azYa sen
Çıta arşa çıktıEvet yaa artık kk secmekte zorlanıyordur bence hepsi sunumlu calısıyor katılan arkadasların cunkü
Ooo yeeeeaaah o zamaan C A N O adaşım ileri doğru bi tahmin yapar onunkiler tutuyor yada yaklasık oluyorHamur yok yasak