Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Çok dikkatli olmak lazım gerçekten
Evet canım, benim başıma gelmez dememek lazım, ufacık bir dikkat, hayatını etkiliyor insanın bazen
Çok uzatıp sizi de sıkmak istemedim, aralarda yaşadığımız farklı şeyler de var, ilk gittiğimiz dermatolog ciddi bir ben değil, şüphelenmedim demişti mesela, biz kendimiz üzerine gittik özellikle sağlık konularında bazen doktorlara bile güvenmemek gerekiyor

Allah iyilerle karşılaştırsın

Tırnakta çıkan benler de riskli, genelde melanom koyu tenli kişilerde el ya da ayak baş parmağında çıkabiliyormuş , seninki temiz çıkmış çok şükür inşallah benim de yeni giden deri parçası ve lenflerim de temiz çıkar

Canımsın benim her şey güzel olacak

Ben de beyaz tenliyim canım. Dr eniştemin farketmesi ile erken farkedildi

Sırtta deyince, yine mi başlıyoruz diye düşündüm
Sırtımda da et benleri var çünkü

İçini ferah tut, inşallah temiz çıkacak.
Bizi habersiz bırakma

Dualarımız seninle canım güzel haberini bekliyoruz bizide haberdar et

Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasin inşallah herşey yoluna girer ve temiz çıkar bir dahada yaşamazsın
Allah im sağlıkla sınav etmesin hastalara şifa versin

Estağfurullah canım,asla sıkılmak olmaz ❤ insanız,başımıza her an her şey gelebilir ,Allaha emanetiz

Allah korusun hepimizi canım, sen yine de dikkatli ol, eşine de göremediğin benleri kontrol ettir, bazen bir yerde okuduğumuz bir haber, bir yakınımızdan öğrendiğimiz bir şey hayati önem taşıyor, belki ben de burda bunu yazarak birilerine yardımcı olmuşumdur

Allah razı olsun kuzu, dediğin gibi birbirimizden çok şey öğreniyoruz

Cok
Çok geçmiş olsun dua edeceğim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…