Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi günler, yaklaşık iki haftadır buraya giremedim merak edip soran özellikle Nevreste ve Jenna16 ya çok teşekkür ederim. Hayat bazen çalışmadığımız yerden sınav yapıyor bizi, hayatımın en zor zamanlarından birini yaşadım , burada hastalığını, ameliyatını yazan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletir, acil şifalar dilerdim, hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir şey geldi başıma. Allah kimseyi ne kendi sağlığı, ne de sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın
sırtımın ortasındaki bir ben değişmeye büyümeye ve farklı renkler içermeye başlamış, eşimin dikkatini çekti, ne olur ne olmaz diye doktora gittik, ben alınıp patolojiye gitti. Maalesef ki sonuç Malign Melanoma geldi, teşhisi çok ağır ancak erken evrede yakalandığında tedavi şansı çok yüksek olan bir hastalık ,neyse ki eşimin dikkati sayesinde 1. Evrede yakaladık ancak dün ameliyat oldum, geniş şekilde benin olduğu bölge alındı, başka yere geçme durumu olup olmadığına bakmak için lenflerden biri alındı ,derinliği 1cmden fazla olduğunda geçme ihtimali oluyormuş, benimki 0.4 mmydi ama her ihtimale karşı lenfi de aldılar. Lenf sonuçları temiz çıkarsa bu kadar büyük bir hastalığı Allah'ın izniyle atlatmış olacağım bundan sonra kontrollerim devam edecek, özellikle beyaz tenli , açık renk gözlü ve vücudunda çok fazla ben olan kişiler dikkatli olun. Çok fazla görülen bir hastalık değil ancak maalesef ki erken evrede farkedilmediğinde en tehlikeli hastalıklardan biri , ocak ayında arkadaşımın 36 yaşındaki kuzeni bu hastalıktan dolayı vefat etti, bizim de biraz daha ciddiye almamızın sebebi de o oldu Allah hepimize sağlık versin, sinirlendiğimiz, kafaya taktığımız ufak şeyler o kadar boş geliyor ki şu an , yaşadığımız her anın, aldığımız her nefesin kıymetini bilelim

Canımsın,Allah sifa versin sana ,geçecek gidecek hem de çok yakında ❤❤❤❤❤❤❤Bol bol dua edeceğim sana.

Canım seni.çok merak ettik inan az kaldı arayacaktım
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Hiç olumsuz düşünme sen bunuda atlatacaksın Geçecek bu günler
Rabbim seni güzel evlatlarına bağışlasın

Çok çok geçmiş olsun inşallah beklediğin sonuçlar temiz gelir bu kadarıyla atlatmış olursun Bol bol şifalar diliyorum

Amin canım inşallah, geçip gidecek, bir daha da karşıma çıkmayacak Allahın izniyle,olumlu düşünmek,moralimi yüksek tutmak istiyorum sizlerle yaklaşık 2 yıldır beraberiz, ailem ,gerçek arkadaşlarım gibisiniz benim için, size de yazıp ,içimi dökmek istedim

Çok çok geçmiş olsun canım. Erken farketmenize sevindim. İnşallah sonuçları da temiz çıkar. Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun canım iyiki erkenden farkedilmiş .Hayırlısı ile güzel haber alıp bu şekilde gelmiş geçmiş olsun.Allah daimi sağlık nasip etsin .

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.. inşallah geçer gider hiç görmemiş gibi olursunuz...

Rabbim tez zamanda şifa versin, evlatlarına ve ailene bağışlasın seni komşum.

Bir şey sormak istiyorum. Et beni mi, normal leke şeklinde ben miydi?

Rabbim tez zamanda şifa versin, evlatlarına ve ailene bağışlasın seni komşum.

Bir şey sormak istiyorum. Et beni mi, normal leke şeklinde ben miydi?
Çok sağol yasminim ❤ et benleri riskli olarak görmüyorlar, normal yüzeysel bir bendi, rengi koyulaştı, şekli bozulmaya başladı, tam sırtımın ortasında olduğu için ben fark etmemiştim, eşim sağolsun fark etti. Genelde kanama ve kaşıntı yapınca farkediliyor, o zaman da evresi çok ilerlemiş oluyor, geç kalınmış oluyor

Çok dikkatli olmak lazım gerçekten

İçini ferah tut kuzu. Benimde ayak baş parmağımın tırnağında ben çıkmıştı. Dediğin gibi koyu renkteydi ve çok ender görüldüğü söylenmişti.
Tırnak alındı, biyopsiye gitti, temiz çıktı.
İnşallah seninki de temiz çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…