Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Asdfdhshsjd 😂😂 güldürdün ya beni Allah razı olsun 🙏🏻

Amin canım 🤲🏻 Karantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim 🥲

34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor 🤭

Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum 😔
Anladım canısı yanında kimse yok demi şimdi annen filan olsaydı

Karantinaya mı? 25’inde bitecek, 26’sında çıkacağız. Evde olmak hiç problem değil yeter ki hafif geçsin 🥲
Bikaçgün daha geçsin hiçbirşeycik kalmazz 🥲
İnşallah bebişim 🤲🏻
Kuzum çok geçmiş olsun Tatlim☹️😘
Sağ ol aşko ❤️
Anladım canısı yanında kimse yok demi şimdi annen filan olsaydı
Yok abla, annemler 30 km ötede. Gelse bile kapıyı açmam zaten. Annem kalp babam yüksek tansiyon hastası. Ben de 4. Katta oturuyorum hani balkondan da konuşamam aşağıya gelseler. Allah eşimden ve komşularımdan razı olsun. Kocam da pozitif ama o çok hafif atlattı. Bebek gibi bakıyor bana. apartmanda bir biz kalmıştık korona olmayan, komşularım da korkmadan yemek getirdiler. böyle böyle geçecek inşallah 🤲🏻

Karantinaya mı? 25’inde bitecek, 26’sında çıkacağız. Evde olmak hiç problem değil yeter ki hafif geçsin 🥲

İnşallah bebişim 🤲🏻

Sağ ol aşko ❤️

Yok abla, annemler 30 km ötede. Gelse bile kapıyı açmam zaten. Annem kalp babam yüksek tansiyon hastası. Ben de 4. Katta oturuyorum hani balkondan da konuşamam aşağıya gelseler. Allah eşimden ve komşularımdan razı olsun. Kocam da pozitif ama o çok hafif atlattı. Bebek gibi bakıyor bana. apartmanda bir biz kalmıştık korona olmayan, komşularım da korkmadan yemek getirdiler. böyle böyle geçecek inşallah 🤲🏻
Az kalmış canım iyi olun yeter🥰

X