- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Vay ablam sende düşüksunyaBenim oylar senin olsun![]()

Bu kk yi boykot ediciiiim kınım kınım kiniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay ablam sende düşüksunyaBenim oylar senin olsun![]()
Geçecek mutlaka ayşecim bol vitamin alacksın demek ki.Canım gebelik takviyelerine ek sadece c vitamini içebiliyorum. Beslenmeme aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum nefes alabildikçe
Yok abla, sadece vitamin. Doktor grip gibi düşün geçecek diyor![]()
Kız ben bunu bile çok buldumVay ablam sende düşüksunya
Bu kk yi boykot ediciiiim kınım kınım kiniyorum![]()
Sen bizden yükseksin Oda biseyEzogelindeiyi gidiyorrdahada almam bukadar oy yetti bana bence
en güzel sunumlar ortada
![]()
En güzel sunumlarda ortadaAynen çok iyi![]()
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeeeVay ablam sende düşüksunya
Bu kk yi boykot ediciiiim kınım kınım kiniyorum![]()
Niye canım seveni çok valla sunum desen yine konuşuyorKız ben bunu bile çok buldum![]()
SoktayımmSen bizden yükseksin Oda bisey![]()
Alalım nolceeeekEn güzel sunumlarda ortadaonlar kazansın emeği çookk
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeee
Nevreste iyi gidiyo iyii
![]()
Aynen canım bende beyran,lebeniye,yuvalama,hünkar,öz çorbası bunlar çok alır diye bekliyordum. Ama belli olmuyorEn güzel sunumlarda ortadaonlar kazansın emeği çookk
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeee
Nevreste iyi gidiyo iyii
![]()
Birazda ben çıkemm yukarıyaaa sen durun durduğunuz yerdeeeğğAlalım nolceeeekAllah'ın oyunu cokmu goruyon
![]()
AsdfdhshsjdAlsem beni eziklediler, üzerime basıp pırt sesi çıkardılar .... Evet sen bol bol sarımsaklı ye kuzucuk şifalar gelsin![]()
Amin canımYaaa hamilelikte bazen zor tabii canım ya allah kolaylık versin şifa versiinn nekadar kaldı karantinan guzel bi oksijen alsan da iyi gelir sana
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyorAyyyy maşaallah 35 hafta olmuş![]()
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorumGeçecek mutlaka ayşecim bol vitamin alacksın demek ki.
Evettt bu heray oluyo yaa nevoş zaten en güzel sunumlar bile varken ona değill neler nelerle oy alan oldu başkaAynen canım bende beyran,lebeniye,yuvalama,hünkar,öz çorbası bunlar çok alır diye bekliyordum. Ama belli olmuyor![]()
Aman bı çık zaten çıkan çıktıBirazda ben çıkemm yukarıyaaa sen durun durduğunuz yerdeeeğğ![]()
2 gün kalmışAsdfdhshsjdgüldürdün ya beni Allah razı olsun
Amin canımKarantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum![]()
Bikaçgün daha geçsin hiçbirşeycik kalmazzAsdfdhshsjdgüldürdün ya beni Allah razı olsun
Amin canımKarantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum![]()