- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Vay ablam sende düşüksunyaBenim oylar senin olsun
Bu kk yi boykot ediciiiim kınım kınım kiniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay ablam sende düşüksunyaBenim oylar senin olsun
Geçecek mutlaka ayşecim bol vitamin alacksın demek ki.Canım gebelik takviyelerine ek sadece c vitamini içebiliyorum. Beslenmeme aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum nefes alabildikçe
Yok abla, sadece vitamin. Doktor grip gibi düşün geçecek diyor
Kız ben bunu bile çok buldumVay ablam sende düşüksunya
Sen bizden yükseksin Oda biseyEzogelindeiyi gidiyorr dahada almam bukadar oy yetti bana bence en güzel sunumlar ortada
En güzel sunumlarda ortada onlar kazansın emeği çookkAynen çok iyi
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeeeVay ablam sende düşüksunya
Niye canım seveni çok valla sunum desen yine konuşuyorKız ben bunu bile çok buldum
KıskanmayalımSen bizden yükseksin Oda bisey
SoktayımmSen bizden yükseksin Oda bisey
Alalım nolceeeek Allah'ın oyunu cokmu goruyonEn güzel sunumlarda ortada onlar kazansın emeği çookk
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeee
Nevreste iyi gidiyo iyii
Aynen canım bende beyran,lebeniye,yuvalama,hünkar,öz çorbası bunlar çok alır diye bekliyordum. Ama belli olmuyorEn güzel sunumlarda ortada onlar kazansın emeği çookk
Hep sizmi cok oy alcanızzz yaaavvvv heeeee
Nevreste iyi gidiyo iyii
Birazda ben çıkemm yukarıyaaa sen durun durduğunuz yerdeeeğğAlalım nolceeeek Allah'ın oyunu cokmu goruyon
Asdfdhshsjd güldürdün ya beni Allah razı olsunAlsem beni eziklediler, üzerime basıp pırt sesi çıkardılar .... Evet sen bol bol sarımsaklı ye kuzucuk şifalar gelsin
Amin canım Karantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdimYaaa hamilelikte bazen zor tabii canım ya allah kolaylık versin şifa versiinn nekadar kaldı karantinan guzel bi oksijen alsan da iyi gelir sana
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyorAyyyy maşaallah 35 hafta olmuş
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorumGeçecek mutlaka ayşecim bol vitamin alacksın demek ki.
Evettt bu heray oluyo yaa nevoş zaten en güzel sunumlar bile varken ona değill neler nelerle oy alan oldu başkaAynen canım bende beyran,lebeniye,yuvalama,hünkar,öz çorbası bunlar çok alır diye bekliyordum. Ama belli olmuyor
Aman bı çık zaten çıkan çıktıgeçelim artık diğer yarismayaBirazda ben çıkemm yukarıyaaa sen durun durduğunuz yerdeeeğğ
2 gün kalmışAsdfdhshsjd güldürdün ya beni Allah razı olsun
Amin canım Karantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum
Bikaçgün daha geçsin hiçbirşeycik kalmazzAsdfdhshsjd güldürdün ya beni Allah razı olsun
Amin canım Karantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum