Çok şükür ablam, iyiyim.Sen nasılsın yasocum
Sanada iyi günler kuzum
Nasıl oy vercez bilmiyorum hepside muhteşem
Bildirim gidiyor zaten canım,simdi gitti. Oy verin demediğin sürece de sanırım sorum olmuyorArkadaşlar gruplara oylama başladı tarzında şeyler yazilabiliyor mu?
Hayır. Yasak. DİSKALİFİYE SEBEBİArkadaşlar gruplara oylama başladı tarzında şeyler yazilabiliyor mu?
Nasıl olcak bu seferEvet,3 oy da yetmeyecek
Çok şükür cancağzım, koşturuyorumİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
İyi ol iyidaha iyi olacam inşallah jennam
sen nasılsın
Bu takip edilemez ama değil mi?Hayır. Yasak. DİSKALİFİYE SEBEBİ
Allah kolaylık versin cancağızımÇok şükür cancağzım, koşturuyorum
Yasaksa elbet biri şikayet ederBu takip edilemez ama değil mi?
Amin cancağzım, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin cancağızım
İşin en zor kısımıda o zaten toplamak vereceklerin oluyor hatıra saklayacakların kolay olmayacak k.valden için.Çok şükür ablam, iyiyim.
Yemekleri hallediyorum, onlar pişince kv çıkıp anneannenin eşyalarını toplayacağız
Sen nasılsın?
BilsemNasıl olcak bu sefer
Özellikle sigara konusunda harika karardiİşin en zor kısımıda o zaten toplamak vereceklerin oluyor hatıra saklayacakların kolay olmayacak k.valden için.
Bende iyiyim diyete devam sigarasız günlerrede devam hala
Aman sakın zaten herkese bildirim gidiyorArkadaşlar gruplara oylama başladı tarzında şeyler yazilabiliyor mu?
Helâl olsun sana ablam, bravoİşin en zor kısımıda o zaten toplamak vereceklerin oluyor hatıra saklayacakların kolay olmayacak k.valden için.
Bende iyiyim diyete devam sigarasız günlerrede devam hala
Yasak canım ve ben yazanları uyarıyorum.Devam edilirse diskalifiye ediliyor.Yapan kişilerArkadaşlar gruplara oylama başladı tarzında şeyler yazilabiliyor mu?
Bence deHepsi harika görünüyor,üç oy yetersiz