- 18 Mart 2021
- 11.632
- 64.185
Balkabağı kasase görmüştüm tam alacaktım ki aklıma geldi zaten benim corbama da uymuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balkabağı kasase görmüştüm tam alacaktım ki aklıma geldi zaten benim corbama da uymuyor
İyiyim bende aşkom som gün artık sabah dönüş varİyiyim aşkom sen nasılsın
Eti eti etiZaten umut vaat etmese senden istemezdim. Yöresel denince akla, tamam şimdi buldum, hemen onun adı gelir: ….. ….. …..
Onu diyecektim de karışmayayım dedim.Yasak olsa senin tarifte yasak olurdu
Hemde en son yarışta ilklerdeydiSunumda patlatacakZaten umut vaat etmese senden istemezdim. Yöresel denince akla, tamam şimdi buldum, hemen onun adı gelir: ….. ….. …..
Oy bende sizi özledim valla ,iyi geçti şükür canımCook özledim kukriskom, merak ettim acaba nasıl gidiyor tatilin diye valla dinlendin mi biz aynı çorba kovalıyoruz
Ben corbami bıraktım, başka çorbalar peşindeyim hemsoOnu diyecektim de karışmayayım dedim.
Ben 2. olduğumda almıştım.E tamam, 1. olduğunda proluk alıyorsun
Yaaa umarım nevoş, ağzın bal yesin diyorumHemde en son yarışta ilklerdeydiSunumda patlatacak
Çok güzel gezdinizBayıldım En çok sanaİyiyim bende aşkom som gün artık sabah dönüş var
Artık geleyim bakayım dedim arkadaşlarıma özledim
YaaaaE tamam, 1. olduğunda proluk alıyorsun
Çok sevindim kukriskom, deşarj oldun oh miss gibi hee çorba var içen mi kukriskoOy bende sizi özledim valla ,iyi geçti şükür canım
Çorba mı yapıyorsunuz
Porselen,cam,güveç,bakır neyinize yetmiyorBalkabağı kasase görmüştüm tam alacaktım ki aklıma geldi zaten benim corbama da uymuyor
Ama Pınar’da aldın sen. İlk 3’e veriliyordu o zamanBen 2. olduğumda almıştım.
Teşekkür ederim aşkomÇok güzel gezdinizBayıldım En çok sana
Hoş geldin
Yok ya ben yöresel pek bilemiyorum zaten kalmamıştırÇok sevindim kukriskom, deşarj oldun oh miss gibi hee çorba var içen mi kukrisko
İlk göz ağrımAma Pınar’da aldın sen. İlk 3’e veriliyordu o zaman
Teşekkür ederim aşkom
Hoşbuldum
Nevos sana bulur kukriskom kap gel bir çanakYok ya ben yöresel pek bilemiyorum zaten kalmamıştır
Aa güzel çanaklarda var burda yarın giderken alacağım yöresel birşeylerNevos sana bulur kukriskom kap gel bir çanak