- 28 Haziran 2011
- 59.461
- 150.021
Acele ettimEtiket de yapamamışsın ama neyse ki gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele ettimEtiket de yapamamışsın ama neyse ki gördüm
Ah ben de bi pro olabilsem enselicem herkesi de işteAcele ettim
Yanında olursun merak etmeAh ben de bi pro olabilsem enselicem herkesi de işte
Benim çorbamın esamesi bile okunmayacak bu yarışmada. Ama seninki ümit vaat ediyor bebeyimmmmAyyyy bak neler diyor bajkj ... Sen corbana şirin çileği koyacan mi???
Sadece ekmek kasesi ya da kabaktan kase gibi sunum yasak sanırım.Dimi kuzu,bende bir umut soruyorum işte
Bak bak bak nerelerden ne çıkartıyoı heleSadece ekmek kasesi ya da kabaktan kase gibi sunum yasak sanırım.
O yüzden balkabağı çorbasını almadım
Nereden biliyorsunuz Bağyanın tarifini bağyan?Benim çorbamın esamesi bile okunmayacak bu yarışmada. Ama seninki ümit vaat ediyor bebeyimmmm
Bu gidişle parası neyse verip olucaz ama ben de istiyorum ki seçileyim kazanayım şansım çalışsın bi kere deYanında olursun merak etme
Ne edeyim, o çorbanın sunumu anca minnak balkabağında olurduBak bak bak nerelerden ne çıkartıyoı hele
Herkesi tek tek dolaştığını iddia ediyorumNereden biliyorsunuz Bağyanın tarifini bağyan?
Söyle çilek varsa beni, benim telefonda kurtaramaz....Benim çorbamın esamesi bile okunmayacak bu yarışmada. Ama seninki ümit vaat ediyor bebeyimmmm
Çok sürmez seninki bak gör canımBu gidişle parası neyse verip olucaz ama ben de istiyorum ki seçileyim kazanayım şansım çalışsın bi kere de
Oooo vallahi süper olurmuş yasoNe edeyim, o çorbanın sunumu anca minnak balkabağında olurdu
Hiç yasak yokNevos ya yasak olan kaç tarif var,ben onu merak ediyorum
Evet sadece bunlar yasakEkmek kasesi falan yasak diye biliyorum.
Birde klasik mercimek-tarhana-domates tarzı yapılmayacaktı. Başka yasak mı varmış?
Ana bal kabagı çorbası hangi yöresel miğğSadece ekmek kasesi ya da kabaktan kase gibi sunum yasak sanırım.
O yüzden balkabağı çorbasını almadım
8. katılımımda şampi olmuştum.Bu gidişle parası neyse verip olucaz ama ben de istiyorum ki seçileyim kazanayım şansım çalışsın bi kere de
HiçHiç yasak yok
Kazan az olur yaYollayın elticim, biz ağzımıza çalınan bal ile kaldık. Siz kazana düştünüz
Yöresel her şey serbest