Ooo baya olduk desene20 vardır bence canım25-30 civarı da gelir gibi
Sormadım ama beklentim o yöndeOoo baya olduk desene
Hamin anlam jenna olmasa ben yokum burda unutuyorum yada telaşın oluyorEtikette iyi değilim aklmımda kalmıyor nickler akşam ne tediğimi hatırlamıyorum etiketler fiyasko bende sjkjskjksjkjsk
O zaman bosverelim kendimize rakip getirmeyelim jennayiEtikette iyi değilim aklmımda kalmıyor nickler akşam ne tediğimi hatırlamıyorum etiketler fiyasko bende sjkjskjksjkjsk
Aynen kaş kere wc ettim bilmiyorum bugün böylr yarına bakacam artık olmazsa bırakırım gözümün önünden yumurtalar geçiyorZordur o ama
Hee valla bakanımmmEtiketten sorumlu devlet bakanı
En son 20 demişti nevros ama kendini saymamisOoo baya olduk desene
Etikette iyi olsam bende ederimde aklımda olsun yineHamin anlam jenna olmasa ben yokum burda unutuyorum yada telaşın oluyor
Bize iskender etsin demiyiyek şöleee zaten açım açççO zaman bosverelim kendimize rakip getirmeyelim jennayi
Aynen kaş kere wc ettim bilmiyorum bugün böylr yarına bakacam artık olmazsa bırakırım gözümün önünden yumurtalar geçiyor
Hee valla bakanımmm
Yemek yarışmasında sivi diyetine girince hep aç kalicaksinEtikette iyi olsam bende ederimde aklımda olsun yine
Bize iskender etsin demiyiyek şöleee zaten açım aççç
O zaman bosverelim kendimize rakip getirmeyelim jennayi
Ne içiyorsun?Aynen kaş kere wc ettim bilmiyorum bugün böylr yarına bakacam artık olmazsa bırakırım gözümün önünden yumurtalar geçiyor
Hee valla bakanımmm
Sorma açım valla ama idare ediyorum yinede
Ayenen açım zaten gözüm dönüyor şu andaYemek yarışmasında sivi diyetine girince hep aç kalicaksin
İmgiliz diyetinde yeşil çay süt tarçın ve zencefil var kahvaktı ve ymek yok 2-3 gün devam ediyorsun 3 ara öğün var bunda.Ne içiyorsun?
Hızlı verdin,durması normalSorma açım valla ama idare ediyorum yinede
Ayenen açım zaten gözüm dönüyor şu anda
İmgiliz diyetinde yeşil çay süt tarçın ve zencefil var kahvaktı ve ymek yok 2-3 gün devam ediyorsun 3 ara öğün var bunda.
Bu aralar kilo durdu çok hızlı vermiştim tmam dur dedi bana ..
Selam valide sultan çorbalarım
5,5 kilo gitti bir andaHızlı verdin,durması normal
Nasılsın aşkom
Super5,5 kilo gitti bir anda
İyiyim aşkom, sen nasılsın?❤Nasılsın aşkom