Herkes subliminal mesaj vermişBol ekşili
Aynen şekerpare ye benzedi herkes herkeseten şüpheli davranıyorHerkes subliminal mesaj vermiş
İlk tarifler gelse de merakımız gitseAynen şekerpare ye benzedi herkes herkeseten şüpheli davranıyor
Aynen bi açılış yapılsa ama kimİlk tarifler gelse de merakımız gitse
Güzel bir çorba buda hafifi sarımdaklıda olacak offffffffffffAynen tamda kışlık çorba kelle paça
Önce sen yap senin corbani kimse akıl edememiş meraktan catlicamİlk tarifler gelse de merakımız gitse
Hazır mantar çorbası, Bursa yöresindenÖnce sen yap senin corbani kimse akıl edememiş meraktan catlicam
Jenna katılsa diimi kıracamda yok katılmıyor inatla etiket işeri bende diyorÖnce sen yap senin corbani kimse akıl edememiş meraktan catlicam
Yoo bence değilHazır mantar çorbası, Bursa yöresinden
Kaç tarif oldu acaba biliyormusun jennaHazır mantar çorbası, Bursa yöresinden
Zordur o amaKarnım açççç diyom ingiliz diyetine başladım bugün 2 günmüşte nasıl biter beni bitirir kesin bildiğin sıvı diyeti
Bı daha ki yarışmaya etiketi sen kap jennayi biz alalımJenna katılsa diimi kıracamda yok katılmıyor inatla etiket işeri bende diyor
20 vardır bence canımKaç tarif oldu acaba biliyormusun jenna
Etiketten sorumlu devlet bakanıJenna katılsa diimi kıracamda yok katılmıyor inatla etiket işeri bende diyor
Onun dersleri var o bakıcam sonra vaz geçicek sonra yapicak
Etikette iyi değilim aklmımda kalmıyor nickler akşam ne tediğimi hatırlamıyorum etiketler fiyasko bende sjkjskjksjkjskBı daha ki yarışmaya etiketi sen kap jennayi biz alalım