• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı şehirlerdekiler için çeyiz taşınması

dhoiysb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
286
350
83
ben kayserideyim nişanlım ve dolayısıyla yeni evimiz de bursada.ramazandan önce gitmesi gerekiyor çeyizin.
nişanlımın da yanında olabileceği bir şekilde çeyizimin götürülmesini istiyoruz.var mı benzer şekilde olanlardan tavsiye?

bende aynı durumdayım başka şehre evleniyorum.. düğüne yakın nişanlımın taşımacılık yapan bir akrabası alıp götürcek benim eşyalarımı..

Canım öncelikle kolaylıklar diliyorum. Farklı şehirler olunca iş ciddi anlamda zorlaşıyor. aynı durumu ben de geçen yıl yaşadım. büyük kargo şirketleri böyle yüklü eşya taşıma işleri de yapıyor. biz o şekilde taşıtmıştık eşyaları. nişanlımın veye babamın olmasına gerek olmadan göndermiştik fiyat olarak da edirneden istanbula 300 küsür tl ye getirmişlerdi. umarım siz de sorunsuz bi şekilde halledersiniz.

teşekkür ederim.kargolara güvenemiyorum ben de daha önce şehirlerarası taşınırken eşyalarımı verdim ama bu çeyiz olunca birisi gözkulak olsun istiorum.ayrıca mesafe 600-700 km olunca fiyatlar da uçuyor tabi...varsa eşi dostu bu işi yapan tavsiye edecegği olan bekliyorum:)

hemşerim hayırlı olsun :) işin gerçekten zor burdan bir kamyon kiralamayı düşün derim bursaya gidecek işi olan bir kamyon hem seninkileri götürür hem de gelirken boş gelmez ucuza gelir taşınması yoksa aynı şekilde erkek tarafı bursadan bir kamyon kiralayacak ya kendi tanıdıkları kullanacak ya da kendi şoförü şehirler arası taşımacılık yapan şirketler var onları araştırabilirsin biz abime kamyonu olan bir tanıdığı ayarlamıştık

Back
X