Konu sahibini destekliyordum ama bunu görüncede, işler sıkıntılı bir hal alıyor.. Adam resmen evet imkanım var ama sana yok ailene yok demiş.. Bizim imkanımız yoktu ama ben istesem eşim sonuna kadar şartlarını zorlar gönlümüzü yapardı biliyorum o yüzden içim rahat ama sizin durumda çok ciddi bir harcamadan bahsediliyor. Bir ailenin yurtdışı geliş parası demek sizin şehirde ailecek rahatlıkla 2 hafta konaklayabilirler demek. Ayrıca o nasıl abi "kardeşimin mürüvetini göreceğim " diyor ama "kardeşim evlenecek adam destek olacağıma bir de yük mü olayım" demiyor. Öyle bencil abi olmayıversin benim eşimin abisi yengesi de yoktu yakın oldukları halde düğünde tanıştım nolmuş sanki..Hoş değil bu tavır. O kadar ailesine düşkün ise sizin ailenizede aynı özveriyi göstermeli... Aksi halde ileride ailenizide sizide ezebilir, aşağı görebilir bu damat adayı aklınızda olsun. Kaldı ki fedakarlığında, nazında dozunu kaçırmamak gerekir aman diyeyim. Bazen kız tarafı çakallık yapar, sömürür gibi çok gördük sonra evlenince adam karısına seni resmen satın aldım der, ki haklı. Ya da taraflardan birinin istekleri hep ön plana çıkar diğeri olsun der anlayış gösterir bu sefer anlayış gösteren taraf hbir durumda adam yerine konulmaz... Yani adil olun, şahısları düşüncelerini değil size göre herkes için adil olanı isteyin çekinmeyin.