Ben de ailemden 1000 km kadar uzaktayım illa ki özlüyorum ama alıştım sonuçta bu duruma neredeyse her gün görüntülü konuşuruz. Asıl problem ailesinin olduğu şehirde yaşamanız olacak bence, evlenmeden önce eşim de bana ailesinin olduğu şehirde yaşamak istediğini söyledi ben de cahilliğimle kabul ettim ama Allah beni seviyormuş ki atanma kuramda eşimin ailesinin olduğu şehirden tek bir kadro bile açılmadı, mecburen evlenince o benim yanıma taşındı ve evlendikten sonra eş ailesinin yaptıklarını görünce ikimiz de o kurada o şehire kadro açılmadı diye neredeyse her gün şükreder hale geldik, şu an iki aileye de baya uzağız, eş ailesiyle aynı şehirde yaşamak eminim ki kolay değildir iyi düşünün.İstanbulda yaşıyorum. Sevgilim 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. Evlenmek istediğini söyledi ama iş, aile vs. sebepleriyle kendi şehrinde yaşamak istiyor. Karakter olarak çok iyi biri. İyi anlaşıyoruz. Beni orada yalnız bırakmaz. Ama yinede çok güzel bi aileye sahibim. Onları bırakıp gitmiş mi olacağım sizce? Bu durumu yaşayan ya da yaşamayıp objektif değerlendirebilecek arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Bu bir hata olur mu? ileride pişmanlık yaratır mı?
Evlilik sonuçta bu sen duygusal yaklasiyorsun olaya herkesin ailesi kendine mükemmel kimse emin ol öyle gule oynaya gitmiyordur başka şehire gelin. 3 saat hic bişey benim gözümde iyi anlasiyorsan evlen tabiki hakkında hayırlısı olsunİstanbulda yaşıyorum. Sevgilim 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. Evlenmek istediğini söyledi ama iş, aile vs. sebepleriyle kendi şehrinde yaşamak istiyor. Karakter olarak çok iyi biri. İyi anlaşıyoruz. Beni orada yalnız bırakmaz. Ama yinede çok güzel bi aileye sahibim. Onları bırakıp gitmiş mi olacağım sizce? Bu durumu yaşayan ya da yaşamayıp objektif değerlendirebilecek arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Bu bir hata olur mu? ileride pişmanlık yaratır mı?
kaç yaşındasınız, ben de ailemden kopamam ayrı yaşayamam o yüzden evlilik düşünmüyorum ben ailemsiz yapamam diyorsanız evliliği de düşünmemeniz gerekir, aynı şehirde yaşarsanız bile her gün göremezsinizİstanbulda yaşıyorum. Sevgilim 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. Evlenmek istediğini söyledi ama iş, aile vs. sebepleriyle kendi şehrinde yaşamak istiyor. Karakter olarak çok iyi biri. İyi anlaşıyoruz. Beni orada yalnız bırakmaz. Ama yinede çok güzel bi aileye sahibim. Onları bırakıp gitmiş mi olacağım sizce? Bu durumu yaşayan ya da yaşamayıp objektif değerlendirebilecek arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Bu bir hata olur mu? ileride pişmanlık yaratır mı?
Ben gurbetteyim ama ailem iyi değil. İyi olsalardi başka şehirde yaşamak istemezdimİstanbulda yaşıyorum. Sevgilim 3 saat uzaklıkta bir şehirde yaşıyor. Evlenmek istediğini söyledi ama iş, aile vs. sebepleriyle kendi şehrinde yaşamak istiyor. Karakter olarak çok iyi biri. İyi anlaşıyoruz. Beni orada yalnız bırakmaz. Ama yinede çok güzel bi aileye sahibim. Onları bırakıp gitmiş mi olacağım sizce? Bu durumu yaşayan ya da yaşamayıp objektif değerlendirebilecek arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. Bu bir hata olur mu? ileride pişmanlık yaratır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?