Oh çok şükür canları sağolsun daCanlar profillerin birinde paylaşılmış
Ulaştım baloncuga çok şükür hepsi sağlar ama ev berbat evladını nasıl kurtardıgini bilmiyor. Yarası yok
Ah ,çok şükürCanlar profillerin birinde paylaşılmış
Ulaştım baloncuga çok şükür hepsi sağlar ama ev berbat evladını nasıl kurtardıgini bilmiyor. Yarası yok
İyi olmalarına sevindimCanlar profillerin birinde paylaşılmış
Ah ,çok şükür
Stresten midem bulanıyor canlar,onları düşünemiyorumİyi olmalarına sevindim
Ay şükürCanlar profillerin birinde paylaşılmış
Konuştum ulaştım canım. Sağ salim çıkmışlar. Ama psikolojisi iyi değil. Hayatım boyunca sesini unutamam
Ayni durumdayım hemsomStresten midem bulanıyor canlar,onları düşünemiyorumbaloncukum zaten depremden çok korkuyordu
Burada onu çok merak etmiştik canım, Allah razı olsun senden deKonuştum ulaştım canım. Sağ salim çıkmışlar. Ama psikolojisi iyi değil. Hayatım boyunca sesini unutamam
Ah canım ya Rabbim yardımcısı olsunKonuştum ulaştım canım. Sağ salim çıkmışlar. Ama psikolojisi iyi değil. Hayatım boyunca sesini unutamam
Allahim hava çok soğuk, dayanma gücü versin inş HemsosuumAyni durumdayım hemsom
Stresten midem bulanıyor canlar,onları düşünemiyorumbaloncukum zaten depremden çok korkuyordu
Profillerde onunla ilgili bilgi yok canomHAbibte den haber var mı?
Ben oturup ağladım. Canım olmuş.Burada onu çok merak etmiştik canım, Allah razı olsun senden derabbim korusun beterinden inş, ahh kuzucum çok korkuyordu zaten
İnşallah oda iyidirProfillerde onunla ilgili bilgi yok canom
Sanki müstakildi evleri onların inşallah çıkabilmişlerdir hemenİnşallah oda iyidir
Rabbim bunu unutturacak acı yaşatmasın inş canım, buna şükür. Yeter ki iyi olsunlarBen oturup ağladım. Canım olmuş.
Çok çok korkmuş. Lenanin üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Evden nasıl kendi çabaları ile çıktığını hatırlamıyor. Eşi hataya dönüyor. Camları patlak araba ile yolculuk etmişler. Evlerinden uzağa gitmişler.sirti omurgası ağrıyor. Ama çok şükür sesini duydum. Hepsi kurtulmuş. Güçlü kadın o. Bunu da atlatacak