- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.338
İnşallah canımSanki müstakildi evleri onların inşallah çıkabilmişlerdir hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımSanki müstakildi evleri onların inşallah çıkabilmişlerdir hemen
AmiiiiiinAllahim hava çok soğuk, dayanma gücü versin inş Hemsosuum
İyiyiz iyi olmak buysa
Allah yardımcınız olsun ,güç kuvvet versin canım benimİyiyiz iyi olmak buysa
Konuştum ulaştım canım. Sağ salim çıkmışlar. Ama psikolojisi iyi değil. Hayatım boyunca sesini unutamam
Allah razı olsun sizdenBen oturup ağladım. Canım olmuş.
Çok çok korkmuş. Lenanin üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Evden nasıl kendi çabaları ile çıktığını hatırlamıyor. Eşi hataya dönüyor. Camları patlak araba ile yolculuk etmişler. Evlerinden uzağa gitmişler.sirti omurgası ağrıyor. Ama çok şükür sesini duydum. Hepsi kurtulmuş. Güçlü kadın o. Bunu da atlatacak
Sizin o taraflarda yıkılan bir yer var mı?İyiyiz iyi olmak buysa
Margit geçmiş olsun rabbim korusun iyimisinizSizin o taraflarda yıkılan bir yer var mı?
MssPAREBen oturup ağladım. Canım olmuş.
Çok çok korkmuş. Lenanin üzerine nasıl kapandığını hatırlamıyor. Evden nasıl kendi çabaları ile çıktığını hatırlamıyor. Eşi hataya dönüyor. Camları patlak araba ile yolculuk etmişler. Evlerinden uzağa gitmişler.sirti omurgası ağrıyor. Ama çok şükür sesini duydum. Hepsi kurtulmuş. Güçlü kadın o. Bunu da atlatacak
İyiler sosyalim sosyal tesisteler, ben iyiyim çok kötü hissettikMinnoşum annenler iyi mi ,siz hissettiniz mi Minnosprenses
Aman sukurbiyi olsunlar herkes iyi olsun bitanem
Allah yardımcıniz olsun, geçmiş olsun canım benimİyiler sosyalim sosyal tesisteler, ben iyiyim çok kötü hissettik
Biz iyiyizMargit geçmiş olsun rabbim korusun iyimisiniz
ah canim arkadasim Bal0ncuk sag salim kurtulduysaniz gerisi hallolur insallahCanlar profillerin birinde paylaşılmış
Ulaştım baloncuga çok şükür hepsi sağlar ama ev berbat evladını nasıl kurtardıgini bilmiyor. Yarası yok
Amin inş minikomah canim arkadasim Bal0ncuk sag salim kurtulduysaniz gerisi hallolur insallah
Çok mu şiddetliydi?Yine sallandık