EvetBak bunda hem fikirim bencede
Bilmez miyim heç çok iyi bilirim
Siz ne anlarsınız onun şeysi lezzeti oylesinde
Transfer miiihayırlısı olsun yasom canımın iciiii
Yerlerine derkeneEvetcan, geçen hafta yerlerine kavuştular çok şükür
Aminn
Progesteron kullanmanın rahatlığı var şu anda, onu bırakmadan kanama olmaz çünkü.İnşallah yerleşme kanamasıdır
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahProgesteron kullanmanın rahatlığı var şu anda, onu bırakmadan kanama olmaz çünkü.
Bakalım, nasibimizde ne var
Yok, rahatım. İlk görünce panik yaptım, sonra kendimi rahatlattım.O akıntılıra pek aldanma canım. Hamileyken bile kanama yaşabiliyorsun tüp bebekte.
Öyle söyleme ikisi birlikte gelsin2 kondu, teke de razıyım
Amin Canom, aminRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahBeklemek zor Sonu güzel olsun. Allah büyüktür
Yerleşme olabilirYok, rahatım. İlk görünce panik yaptım, sonra kendimi rahatlattım.
Amooon2 kondu, teke de razıyım
Yok yaa stres yapmaYok, rahatım. İlk görünce panik yaptım, sonra kendimi rahatlattım.
Bu gece rüyasını gördüm elticim,Öyle söyleme ikisi birlikte gelsin
Çok güzel bir şey buradaki okuduklarimdan yasomYok, rahatım. İlk görünce panik yaptım, sonra kendimi rahatlattım.
Nevoş günün nasıl geçtiYerleşme olabilir
Yerleşme olabilir
Amooonsaglikla gelsinler inşallah kuzum beniiim gönlündekini nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah
İyiyim iyiyim, merak etmeyin. İçim rahat anlayamadığım bir biçimde.Yok yaa stres yapmaistirahate devam
Evet Canom, Çarşamba sabahı kan vereceğim. Öğlende arayacaklar beni.
Çok heyecanlıEvet Canom, Çarşamba sabahı kan vereceğim. Öğlende arayacaklar beni.