- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Hayırlı akşamlar yasom. NasılsınHayırlı akşamlar ahali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar yasom. NasılsınHayırlı akşamlar ahali
Bir de mantılı çorba Frida’da çıkıyormuşO nasıl çorba
Çok şükür Canom iyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar yasom. Nasılsın
Nevoş yasak koydu onlara Farklı bir versiyonunu yapmışsa bilememBir de mantılı çorba Frida’da çıkıyormuş
Allah iyilik versin Bende iyiyim şükürÇok şükür Canom iyiyim, sen nasılsın?
OlabilirNevoş yasak koydu onlara Farklı bir versiyonunu yapmışsa bilemem
Cümlemize inşallah CanomAllah iyilik versin Bende iyiyim şükür
Cokzel çok bilindikO nasıl çorba
Ayy yok en basitindenBir de mantılı çorba Frida’da çıkıyormuş
Heyooooo yasocan iyisiniz dimiBir de mantılı çorba Frida’da çıkıyormuş
İnanmamAyy yok en basitinden
Mercimek yasomİnanmam
Bir garibim Frida’m. O yüzden belirsizim, belirti aramak istemiyorum çünkü.Heyooooo yasocan iyisiniz dimi
Oyyy inş yerleşmedir,amiiinnnnnnn çok güzel şeyler bunlar maşallah, inş sonuda güzel olur yasomBir garibim Frida’m. O yüzden belirsizim, belirti aramak istemiyorum çünkü.
C A N O , bugün ara ara pembe ve siyah-kahve arası akıntım oldu. Transferin 7. günündeyim, ara ara regl olacakmışım gibi batmalarım var, ne diyorsun?
Amin Frida’m, nasipOyyy inş yerleşmedir,amiiinnnnnnn çok güzel şeyler bunlar maşallah, inş sonuda güzel olur yasom
Allah büyük, rabbim sevindirsin yasocanAmin Frida’m, nasip
Bak bunda hem fikirim bencedeAçtım artık perişkom,bir gece bekleyince tadı oturuyor
Bilmez miyim heç çok iyi bilirimSen kokuşmuşu da, tombalaklaşmış mantıyı da çok iyi bilirsin. Malum, mantılı çorbanın sunumunu neredeyse haftasında yaptın.
Transfer miii hayırlısı olsun yasom canımın iciiiiBir garibim Frida’m. O yüzden belirsizim, belirti aramak istemiyorum çünkü.
C A N O , bugün ara ara pembe ve siyah-kahve arası akıntım oldu. Transferin 7. günündeyim, ara ara regl olacakmışım gibi batmalarım var, ne diyorsun?
O akıntılıra pek aldanma canım. Hamileyken bile kanama yaşabiliyorsun tüp bebekte.Bir garibim Frida’m. O yüzden belirsizim, belirti aramak istemiyorum çünkü.
Çok amiiiiinİnşallah yerleşme kanamasıdır