En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Artık önümüze bakma zamanı Nevoş. Geçmişe üzülerek değişmiyor ki daha kötü oluyoruz. İyi düşünelim iyi olsun🤲
İnşallah canım bende toparlanmaya çok istiyorum. İnan çok uğraşıyorum. Ama arada geliyorlar. İki gecedir yine uyuyamıyorum. 🥺

İnşallah canım bende toparlanmaya çok istiyorum. İnan çok uğraşıyorum. Ama arada geliyorlar. İki gecedir yine uyuyamıyorum. 🥺
Normal Nevoş, birden tabii biraz zor. Ama kendi kendini motive etmek, umut etmek gerekiyor Yoksa üzüldükçe hep kötü oluyoruz. Anneler nasıl Onlar alıştı mı?

Ramazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.🫣

Sen nasılsın elticim?♥️😘😍🥰
Çok geçmiş olsun elticim 🥰
Ben henüz oruca başlayamadım🙈O taraftan daha iyiyim. İyi sayılırım çok şükür 🥰

Ramazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.🫣

Sen nasılsın elticim?♥️😘😍🥰
Geçmiş olsun yasom. Safra reflüsünü ilk kez duydum. Tabii mazeretin var da gözümüz arıyor seni 😍

Normal Nevoş, birden tabii biraz zor. Ama kendi kendini motive etmek, umut etmek gerekiyor Yoksa üzüldükçe hep kötü oluyoruz. Anneler nasıl Onlar alıştı mı?
Onlar iyiler canım 🥰
Evde sadece ben kötüyüm🙈
Koşturuyorum yoksa daha kötü olurdu.
Aslında en çok eşime üzülüyorum🥺

Back