Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Her şey yolunda mı emin değilim ama geçen gün sanki akışta bir paylaşımini gördüm bebeğinin sağlığı ile ilgili doğru mu hatırlıyorum
Evet canım, maalesef kızımı kaybettim. işin gerçeği yaşamına son vermek zorunda kaldıM. Yaklaşık 1 aydır asla hiçbir şey yolunda değildi ama Bugün iyi olacağıma söz verdim Sen nasılsın?

Öyle mi başın sağ olsun, yazdım yazdım sildim bazen hiçbir teselli cümlesi tam karşılayamıyor hisleri.. inşallah bundan sonrası için güzel olsun her şey hakkında. Allah yardımcın olsun

Öyle mi başın sağ olsun, yazdım yazdım sildim bazen hiçbir teselli cümlesi tam karşılayamıyor hisleri.. inşallah bundan sonrası için güzel olsun her şey hakkında. Allah yardımcın olsun
Amin, çok teşekkür ederim. İlk defa Bugün kendime “katil” demeden günü bitiyorum. O denli zor günler geçirdim. bebeğime trizomi 18 teşhisi kondu. Her şey o kadar hızlı ama bir yandan da o kadar ağır geçti ki anlatamam. bugün kızımı kaybedeli 1 hafta oluyor. Hâlâ acısı çok taze ama oğlum için önüme bakmam gerekiyor. haftalar sonra ilk defa sağlıklı düşünüp mantıklı cümleler kuruyorum diyebilirim.
Ben de iyiyim toparlanmaya çalışıyorum depremi atlattık bugün de sel korkuttu biraz, mental olarak sağlıklı kalmaya çalışıyoruz alsem
Allah kolaylık versin arkadaşım. Yaşanılanlar hiç kolay değil. Biz bin km öteden deprem kabusunu atlamadık, hele ben çok etkilendim. Deprem kayıt bürosundaydım kürtajdan önce. gelen insanların hüzünlerine mi ortak olayım, dertlerine mi derman bulayım, karnımdaki kızımın akıbetini mi düşüneyim derken akıl sağlığım Gitmişti iyice. Artık hiçbir üzüntüye dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum. çok geçmiş olsun Size de. Hasar var mı afetlerden sonra? Durumunuz iyi mi?

Belki de oğlun için dayanma gücü buluyorsun canım.. keyfi bir durum değil ki bu kendini suçlamayı bırakmana çok sevindim. Zamanla daha da berraklaşır zihnin kafan dinginleşir inşallah.. sarılıyorum kocaman sana

Depremde çatlaklar oluştu tabi evde, ailelere gidip kaldık okul açılasiya yeni gelmiştik aslında daha iki hafta oldu bugün de böyle sel felaketi yaşandı hayırlısı olsun hakkımizda.

çok teşekkür ederim ben vallahi bu süreçte forumda pek aktif olamadım. Ara sıra oku çık yaptım hızlı hızlı. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah

çok teşekkür ederim ben vallahi bu süreçte forumda pek aktif olamadım. Ara sıra oku çık yaptım hızlı hızlı. Tekrar geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah
Ara ara denk geldikçe konuşmak iyi geliyor canım sen de istediğin zaman özelden de burdan da yazabilirsin burdayım elimden geldiğince

Başın sağolsun kuzum bu acının tarifi yok ne denir ki Rabbim cennetine bir melek aldı en güzel yerde sizi bekleyecek.

Bsşın sağolsun bu durumda ne denir ki,çok üzüldüm bundan sonra hayatında çok daha güzel günler seninle olsun güzel kızım

Hiçbir söz teselli etmeye yetmez kuzum, kelimelerimi seçip kuracak cümle bulamıyorum.
Dediğin gibi dimdik ayağa kalkma zamanın artık, hiçbir şey sağlığından önemli değil.
Çok şükür Aslan var, kendine ve evladına sarılma vakti artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…