- 28 Haziran 2011
- 59.600
- 150.339
Cif cif cif tvde bile sürekli cikiyorMecburuz sponsor olabilirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cif cif cif tvde bile sürekli cikiyorMecburuz sponsor olabilirmiş
Valla bir koli cif hediye vermiceklerse aşk olsun bak valla kabul etmeyizCif cif cif tvde bile sürekli cikiyor
Sana tırla gelecekmişValla bir koli cif hediye vermiceklerse aşk olsun bak valla kabul etmeyiz
Bak işte ozaman çohzelll olurSana tırla gelecekmiş
Hmm tam da ihtiyacım olan şey aslındaSponsor olabilir
Evet komşum sorma depremi atlatamadan bugün de böyle bir sabaha uyandık Allah beterinden korusun. Allah çadırdakilere bodrum ve giriş kattakilere yardım etsin daha da bekleniyor yağış yarın da tatil oldu okullar sonumuz hayır olsunKomşu orda durumlar baya kötüymüş. Sel basmış arkadaşlar paylaşıyor.
Sizde durumlar nasıl
Hepimizin ihtiyacı varHmm tam da ihtiyacım olan şey aslında
Amin canım. Allah yardımcıları olsun. Bu yıl felaketlerle geçiyorEvet komşum sorma depremi atlatamadan bugün de böyle bir sabaha uyandık Allah beterinden korusun. Allah çadırdakilere bodrum ve giriş kattakilere yardım etsin daha da bekleniyor yağış yarın da tatil oldu okullar sonumuz hayır olsun
Çok geçmiş olsun canımEvet komşum sorma depremi atlatamadan bugün de böyle bir sabaha uyandık Allah beterinden korusun. Allah çadırdakilere bodrum ve giriş kattakilere yardım etsin daha da bekleniyor yağış yarın da tatil oldu okullar sonumuz hayır olsun
Merhaba canım benim nasılsınMerhaba
İyiyim abla. Bundan sonra iyiyim. bugüne dek kötüyüm diyordum ki hala… ama düşünce duyguyu çağırırmış. o yüzden iyi olmak için iyiyim Sen nasılsın?Merhaba canım benim nasılsın
Bende tam olarak o durumdayımİyi değilim ama olacağım olmak zorundayımİyiyim abla. Bundan sonra iyiyim. bugüne dek kötüyüm diyordum ki hala… ama düşünce duyguyu çağırırmış. o yüzden iyi olmak için iyiyim Sen nasılsın?
Evet abla, iyi olmak zorundayız. Hiçbir şey kaybettiklerimizin yerini dolduramaz ama akıl ve ruh sağlığımız için iyiyim deyip yola devam etmek zorundayızBende tam olarak o durumdayımİyi değilim ama olacağım olmak zorundayım
Perişkom eve cif sokmayacagimValla bir koli cif hediye vermiceklerse aşk olsun bak valla kabul etmeyiz
Aynen öyle canımEvet abla, iyi olmak zorundayız. Hiçbir şey kaybettiklerimizin yerini dolduramaz ama akıl ve ruh sağlığımız için iyiyim deyip yola devam etmek zorundayız
Her şey yolunda mı emin değilim ama geçen gün sanki akışta bir paylaşımini gördüm bebeğinin sağlığı ile ilgili doğru mu hatırlıyorumEvet abla, iyi olmak zorundayız. Hiçbir şey kaybettiklerimizin yerini dolduramaz ama akıl ve ruh sağlığımız için iyiyim deyip yola devam etmek zorundayız