Aynen öyle canımSosyal medya çok harcıyor, hemen azalıyor
YaaaBeni deli etmeyin
Sarılalım
Yaaatamam tamam etmeyiniz canımcım beniiiim
Zaten patlıcan kalıbının sebzeli değil. Heybetli duruyor yağın içine girene kadar, sonradan havası sönüp küçüldükçe küçülüyor.Yok artık, ona da ayrı bir isim vermezsin yaa.Ayrıca o bizim evde hiç artmayan bir şey. Artsa bile gün içinde ilk karın acıkmasında ekmeğin arasına konup yenir.
Nevosum canım ufak tefek ağrılarım var geçicek inşallah
Olur canım yaparızNevreste 1.sayfaya baktım. 25 Marta kadar süreymiş. Ay sonuna kadar oylama. O zaman Ramazan Sofraları kategorisi olmaz herhalde
Canım neyden ameliyat olmustun duyduysamda unuttum İnankıNevosum canım ufak tefek ağrılarım var geçicek inşallah❤❤
Maşallah canım Rabbim şifa versinNevosum canım ufak tefek ağrılarım var geçicek inşallah❤❤
İyiyim canım çok şükürGünaydın sen nasılsın nevosum iyi misin
Safra kesesi ameliyatı oldum perimCanım neyden ameliyat olmustun duyduysamda unuttum İnankı
İyiyim canım çok şükür
Amin nevosum sende hep iyi ol herşey yolunda gitsin inşallahMaşallah canım Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım parem çabucak iyiles inşallahSadra kesesi ameliyatı oldum perim
Amin nevosum sende hep iyi ol herşey yolunda gitsin inşallah
Cok saolasin canım hemşom inşallah iyilisicemÇok geçmiş olsun canım parem çabucak iyiles inşallah
Allah razı olsun canım benimSafra kesesi ameliyatı oldum perim
Amin nevosum sende hep iyi ol herşey yolunda gitsin inşallah
Hiçbir şey olmuyor buzlukta. Biz hep öyle yapıyoruz.Kaşar buzlukta iyi duruyormu canlar değişme falan oluyor mu ?
Ya kasar biraz durunca kuflenmeye başlıyor ,bişey olmaz ise parça parça koyacam buzluğa