Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
60kiloyum 60kiloyum bunlar yasak😁
Bazı çorbalar kategoriye dahil değildir.Onları lütfen talep etmeyiniz.Dahil olmayan çorba tariflerimiz
Lebeniye Çorbası,Mercimek Çorbası,Düğün Çorbası,Beyran Çorbası,Yuvalama Çorbası,Yayla Çorbası,Ezogelin Çorbası,Yüksük Çorbası,Tarhana Çorbası,Ayran Aşı Çorbası ,Arabaşı Çorbası,Mantı Çorbası,Bamya Çorbası,Hünkar Çorbası,Domates Çorbası ,Topalak Çorbası
bütün has çorbalar yasakmış. anlamadım ben bunu :KK57::KK57::KK57:

Yaşasın jüt örtü ve bakırların kardeşliği :oha:
Jüt örtü aradım. Kumaşçılar yüzüme bakıyor. Abla o ne diye😁Sonra aklıma organizasyon mağazaları geldi. Meğer evin dibinde çarşısı varmış. Bir girdim Malatya'daki çarşının aynısı😁Ayyy nasıl mutlu oldum. Tabi kumaşı da buldum :süslü:

Jüt örtü aradım. Kumaşçılar yüzüme bakıyor. Abla o ne diye😁Sonra aklıma organizasyon mağazaları geldi. Meğer evin dibinde çarşısı varmış. Bir girdim Malatya'daki çarşının aynısı😁Ayyy nasıl mutlu oldum. Tabi kumaşı da buldum :süslü:
Bir de gizli yarışmada beni tanıyamazsınız diyor, nasıl tanıyamayız. Eski Nevreste yüklenmiş bile 💣 :KK8:

Midemiz harekete geçsin daha çok acıkıp daha çok yemek yapalım diye sarı😁Çorba yapmayanlar harekete geçsin🤪
Çok mantıklı bir yaklaşim abla😂 tuttum bunu hep böyle kalsın ben severim sarıyı :KK53: adeta tepemize guneş doğmuş gibi🤣🤣🤣

X