Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Hadi yaa o kötü olmuş
Okuluna alışabildi mi paşa
Alıştı gibiO her şeye kolay çalışamaz. Biraz seçiciAma mecbur. Okulu çok iyi bir okul. Eve yakın başka bir okul var ama yarı yarıya yabancı uyruklumuş.
Servise yazdıralım dedik. Yer yokmuş birde burada bayağı pahalı

Hasarsız okul pek kalmamış
Oğlumun, kızların okul hep hasarlı. Uzak bir semtte çadır kurmuşlar. Demek bizim semtte hiç okul kalmamış
Toparlanmak yıllar sürecek
Antep’in ilçeleri değil de merkezi Hatay, Maraş, Malatya’ya göre çok çok iyi durumda. Merkezde Karataş bölgesinde hiçbir şey yok. En çok yıkım bizim tarafta. Burada evlerin yarısı gidecek. Alttaki dükkanlar boşaltılmış. Binaları çevirmişler girilmesin diye.

Karataş tepe ve taşlık bir yerDemek fayda geçmiyor.
Ya ben ne çok istedim Malatya'ya gelmekKarataşta kalsam başıma bunlar gelmeyecekti belki.
Demek istediğim bazen istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değil. Çok ısrar etmemek, olmayınca üzülmemek gerekiyormuş

Bişeyi çok istememek, çok sevip bağlanmamak, plan yapmamak lazım olmuyorsa vardır bir hayır demek en iyisi.
İnsan bilemiyor işte. Yaşaya yaşaya görüyoruz. Evdeki hesap çarşıya uymuyor

Ben de Bursa’ya gitmeyi çok isterim ama zorlamam hiçbir şeyi. Çünkü daha önce benzer olumsuz örneklerine şahit oldum, ailelerle ilgili sorunlar genelde. Hep hayırlısını dilemek lazım. Senin de memleketine gitmeyi çok istemen kadar doğal hiçbir şey yoktu. İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur.

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…