- 21 Kasım 2017
- 27.630
- 121.006
Evet ama ben bugün gitmiyorum.Allah 'a emanet ol
Sizin orada okullar açılıyor galiba
İnşallah öyledir.Ben her yerin aynı anda yıkılacağını düşünmüyorum.
Rabbim yaraları sarmamıza müsade eder
Okullarda mı eğitim olacak. Malatya'da çadırlarda yapılıyorEvet ama ben bugün gitmiyorum.
Olmaz inşallahİnşallah öyledir.
Allah tekrar tekrar yaşatmasın
Önceki depremi de tahmin etmiş bu astrolognasıl tahmin ediyorsa
Araba olmayınca zor olur nevoş.Günaydın
Burada yağmur yağıyor. Yürüyerek okula gitmek bayağı zor oluyor
Bizim okul hasarsız, hatta bize hasarlı bir okul gelecekmiş misafir olarak.Okullarda mı eğitim olacak. Malatya'da çadırlarda yapılıyorGünde iki ders
Burasıda öyleydiAraba olmayınca zor olur nevoş.
Burda bahar geldi hava mayıs gibi sıcak.
Hasarsız okul pek kalmamışBizim okul hasarsız, hatta bize hasarlı bir okul gelecekmiş misafir olarak.
Hadi yaaBurasıda öyleydiSabah kalktım şarıl şarıl yağıyor. Birde öğretmen ödev vermişti. Köprü yaptık. O ıslanmadı diye uğraştık. Bayağı yorulduk
Alıştı gibiHadi yaao kötü olmuş
Okuluna alışabildi mi paşa
Antep’in ilçeleri değil de merkezi Hatay, Maraş, Malatya’ya göre çok çok iyi durumda. Merkezde Karataş bölgesinde hiçbir şey yok. En çok yıkım bizim tarafta. Burada evlerin yarısı gidecek. Alttaki dükkanlar boşaltılmış. Binaları çevirmişler girilmesin diye.Hasarsız okul pek kalmamış
Oğlumun, kızların okul hep hasarlı. Uzak bir semtte çadır kurmuşlar. Demek bizim semtte hiç okul kalmamış
Toparlanmak yıllar sürecek
Karataş tepe ve taşlık bir yerAntep’in ilçeleri değil de merkezi Hatay, Maraş, Malatya’ya göre çok çok iyi durumda. Merkezde Karataş bölgesinde hiçbir şey yok. En çok yıkım bizim tarafta. Burada evlerin yarısı gidecek. Alttaki dükkanlar boşaltılmış. Binaları çevirmişler girilmesin diye.
Zamanla alışır inşallah paşa. Herşey pahalı, ucuza uyguna ne kaldı kiAlıştı gibiO her şeye kolay çalışamaz. Biraz seçici Ama mecbur. Okulu çok iyi bir okul. Eve yakın başka bir okul var ama yarı yarıya yabancı uyruklumuş.
Servise yazdıralım dedik. Yer yokmuş birde burada bayağı pahalı
Bişeyi çok istememek, çok sevip bağlanmamak, plan yapmamak lazımKarataş tepe ve taşlık bir yerDemek fayda geçmiyor.
Ya ben ne çok istedim Malatya'ya gelmekKarataşta kalsam başıma bunlar gelmeyecekti belki.
Demek istediğim bazen istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değil. Çok ısrar etmemek, olmayınca üzülmemek gerekiyormuş
Ben de Bursa’ya gitmeyi çok isterim ama zorlamam hiçbir şeyi. Çünkü daha önce benzer olumsuz örneklerine şahit oldum, ailelerle ilgili sorunlar genelde. Hep hayırlısını dilemek lazım. Senin de memleketine gitmeyi çok istemen kadar doğal hiçbir şey yoktu. İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur.Karataş tepe ve taşlık bir yerDemek fayda geçmiyor.
Ya ben ne çok istedim Malatya'ya gelmekKarataşta kalsam başıma bunlar gelmeyecekti belki.
Demek istediğim bazen istediğimiz şeyler bizim için hayırlı değil. Çok ısrar etmemek, olmayınca üzülmemek gerekiyormuş
İnşallah canım benimBen de Bursa’ya gitmeyi çok isterim ama zorlamam hiçbir şeyi. Çünkü daha önce benzer olumsuz örneklerine şahit oldum, ailelerle ilgili sorunlar genelde. Hep hayırlısını dilemek lazım. Senin de memleketine gitmeyi çok istemen kadar doğal hiçbir şey yoktu. İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur.
Aynen öyle canımBişeyi çok istememek, çok sevip bağlanmamak, plan yapmamak lazımolmuyorsa vardır bir hayır demek en iyisi.
İnsan bilemiyor işte. Yaşaya yaşaya görüyoruz. Evdeki hesap çarşıya uymuyor