Ben yapmadım henüz başka bir arkadaş yaptıeline sağlık canım. sebze çorbalarını severim. bir lahana bazlı olanlar var, bir de kabak bazlı... ikisi de güzel oluyor.
evet ben de çorba çeşitlerini çok severim. hafif oluyor, iyi geliyor vücuda.Ben yapmadım henüz başka bir arkadaş yaptı
Çorbanın her türlüsü güzel
Ben iki üç gün önce çok hevesliydim. Canım sıkıldı. Yapsam belki motive olacağım
Allah iyilik versin canım benimYerim bebeleri deçok şükür, iyiyim ben de
İyiler şükürde küçük hiç durmuyorÇocuklar nasıl canım
Anladığın için teşekkür ederim canımevet ben de çorba çeşitlerini çok severim. hafif oluyor, iyi geliyor vücuda.
senin depremlerden dolayı modun düşük. ev/eşya gitti, o felaketi bire bir gördün, eşin orada kaldı, aile geçici de olsa parçalandı, aniden başka şehirde hayat kurmaya çalışıyorsun, eşini merak ediyorsun, orada bile depremi hissediyorsun vs vs kolay şeyler değil bunlar. ben bile hala yeni yıkıntı videoları görünce (özellikler yol kırıklarını) dehşete düşüyorum, enerjim/modum dibe iniyor.
ben bi de şu yunanistana giden savaş gemileri haberlerini dinleyip hepten moralsizleşiyorum. yani anlıyorum seni. hayat, hassas insanları daha çok yoruyor...
Haklısın canım
Cümlemize inşallahAllah iyilik versin canım benim
İyiler şükürde küçük hiç durmuyor
Büyükte okul ev arası, zaman geçiyor
Senin çocuklar nasıllar nevoş, paşa alıştı mı okula arkadaşlarına.
Sen nasılsın
Nevrestem başın sağ olsun. Çok merak ediyordum seni geçmiş mesajlarını okudum soru sorup tekrar seni üzmemek için. Ömrünün bundan sonrasını huzurlu gecirmeni dilerim.Bende depremzedeyim evim bile yokHer şeyim gitti. Akrabalarımı kaybettim Ben takmıyorsam kimse takmasın
Allah razı olsun ablacımNevrestem başın sağ olsun. Çok merak ediyordum seni geçmiş mesajlarını okudum soru sorup tekrar seni üzmemek için. Ömrünün bundan sonrasını huzurlu gecirmeni dilerim.
Burdayııığğm
Teşekkür ederim. Katılmak için katıldım bir beklentim yokEmeğine sağlık canım
İyi yaptınTeşekkür ederim. Katılmak için katıldım bir beklentim yok
Günaydın bebişimuzaklaşma