Amiinn canom, tüm her yer aktif şuanAllah sonumuzu hayır etsin.
Acaba bu pazar mı emin olamadım şimdiÇok sevindim
Biz peşinen sevinelimAcaba bu pazar mı emin olamadım şimdi
3,2 olmuş Gemlik'teOlma ihtimali her yer için var hemsom. Allah korusun hepimizi, düşüne düşüne hastalık olur ki hasta olmamamız lazim
İstanbul da 93 okulun tahliyesine karar verilmişAmiinn canom, tüm her yer aktif şuan5+ bekleniyor şuan
Yavaş yavaş, az az olsun bitsin ,büyüğe gerek kalmaz o zaman3,2 olmuş Gemlik'te
Ayyy yapsınlar zaten,15 milyon nüfus düşünemiyorumİstanbul da 93 okulun tahliyesine karar verilmiş
Evlerini de gördüm. Güle güle oturmak nasip olsun, çok mutlu olsunlar inşallahBiz peşinen sevinelim
Aynen belki stres boşaltıyor şuan hemsosuYavaş yavaş, az az olsun bitsin ,büyüğe gerek kalmaz o zaman
Amiiiin ,bundan sonra her şey çok güzel olsun onlar içinEvlerini de gördüm. Güle güle oturmak nasip olsun, çok mutlu olsunlar inşallah
Valla ben teslimim,hiç ne olacak diye düşünmüyorum.Aynen belki stres boşaltıyor şuan hemsosu
Ben olamıyom korkuyorumValla ben teslimim,hiç ne olacak diye düşünmüyorum.
Marmara depremi için aynı bu depremde olduğu gibi 2 yerden kırılma olabilir deniliyor. 7 küsür şiddetinde.Aynen belki stres boşaltıyor şuan hemsosu
Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama astroloji sayfasından takip ediyorum canomMarmara depremi için aynı bu depremde olduğu gibi 2 yerden kırılma olabilir deniliyor. 7 küsür şiddetinde.
Tek kırılma olursa 8 küsür deniliyor.
İstanbuldan kurtulanda kaçamaz. Trafik yol malum.
Rabbim korusun
Son depremlerde aşırı üzüldüm, dengem kayboldu. Korkudan değil, hiç bir şey yapamadım, arkadaşlarım yaşadı depremi diye . Şu anda sadece olsa da kimse zarar görmesin diye dua ediyorum .Ben olamıyom korkuyorum
Ben hiç anlamıyorum astroloji denNe kadar güvenilir bilmiyorum ama astroloji sayfasından takip ediyorum canom
Onlara hele hiç guvenmemNe kadar güvenilir bilmiyorum ama astroloji sayfasından takip ediyorum canom
Ben de sadece kendi burcumu,ve yükseleni biliyorumBen hiç anlamıyorum astroloji den