- 8 Haziran 2013
- 56.277
- 149.416
Çak ortakBen de sadece kendi burcumu,ve yükseleni biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çak ortakBen de sadece kendi burcumu,ve yükseleni biliyorum
Çak ortak
Mars gerilmiş,Satürn daralmış,retro bana tövbe estağfurullah olmuşDur bakalım ne diyormuş astroloji bi anlatsaydı ASSOSyal
Teslimiyet çok güzel bir şey, keşke yapabilsem. Her an o görüntüleri bizde yaşayacağız diye ödüm kopuyorSon depremlerde aşırı üzüldüm, dengem kayboldu. Korkudan değil, hiç bir şey yapamadım, arkadaşlarım yaşadı depremi diye . Şu anda sadece olsa da kimse zarar görmesin diye dua ediyorum .
Hiç aklıma bile gelmiyor,sadece aile bireylerime öyle bir durumda ulaşamazsam diye geriliyorumTeslimiyet çok güzel bir şey, keşke yapabilsem. Her an o görüntüleri bizde yaşayacağız diye ödüm kopuyor
Ben hiç anlamıyorum astroloji den
Adam bir hafta önce deprem olacağını söyledi dikkatli olun dedi yoksa bende ihtimal vermezdim belki beybiler nokta atışı gibi birşeyOnlara hele hiç guvenmem
Şimdi ne diyor?Adam bir hafta önce deprem olacağını söyledi dikkatli olun dedi yoksa bende ihtimal vermezdim belki beybiler nokta atışı gibi birşey
TravmaDur bakalım ne diyormuş astroloji bi anlatsaydı ASSOSyal
İnsan korkuyor. Tedbirli ve hazırlıklı olunBize uzak olmasına rağmen ben bile öyleyim
18 marta kadar 5+ depremler olacak diyor marmaradaŞimdi ne diyor?
Yaparız zamanlaNormale dönelimBi de o vardı di mi
Bilim adamlari bile tarih vermiyorken onların vermesi bana tuhaf geliyor18 marta kadar 5+ depremler olacak diyor marmarada
Bende eşim gece nöbetteyken 2 küçük çocukla ne yaparım diye düşünüyorum.Hiç aklıma bile gelmiyor,sadece aile bireylerime öyle bir durumda ulaşamazsam diye geriliyorum
Evet çok ilginç, bende şuan 18 marta kadar merak ediyorumBilim adamlari bile tarih vermiyorken onların vermesi bana tuhaf geliyor
Yaşayanlara laf eden taş olurBende eşim gece nöbetteyken 2 küçük çocukla ne yaparım diye düşünüyorum.
Deprem olduğunda yatak odasındaydık.
Dolaptan gelen sesler yatağın hızlı bi şekilde sallanması aklımdan çıkmıyor. Çocuklarla salonda yatıyoruz depremden beri. Biz böyleysek orda yaşayanlar ne yapsın
Bakalım, bekleyelimEvet çok ilginç, bende şuan 18 marta kadar merak ediyorum
Harita yorumu yapıyorlar ya o yüzden tarih veriyo galibaBilim adamlari bile tarih vermiyorken onların vermesi bana tuhaf geliyor
Rabbim yardımcıları olsunYaşayanlara laf eden taş olur
Rabbim bizi ayırmasın inşHiç aklıma bile gelmiyor,sadece aile bireylerime öyle bir durumda ulaşamazsam diye geriliyorum