- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
AllaaaahTarifimi yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AllaaaahTarifimi yaptım
Başınız sağ olsun Cancağzım, Rabbim yattığı yerde huzur versin inşallah.Dün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Hayırlı akşamlar elticim Nasılsın nerelerdesinHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
İyi akşamlar yasocanım iyiyim şükür sen nasılsın iyimisinHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız?
Allah razı olsun cancağızım, aminBaşınız sağ olsun Cancağzım, Rabbim yattığı yerde huzur versin inşallah.
Rabbim daha daha iyi etsin inşallah elticim, çok şükür bende iyiyim.Hayırlı akşamlar elticim Nasılsın nerelerdesin
Ben iyiyim şükür
Çok şükür can, iyiyim bende.İyi akşamlar yasocanım iyiyim şükür sen nasılsın iyimisin
Allah kolaylık versin elticim Allah tamamına erdirsinRabbim daha daha iyi etsin inşallah elticim, çok şükür bende iyiyim.
Tek yenge olunca ve aynı binada oturunca, aynı zamanda araç sadece bende olunca her yere beraber gidiyoruz görümcemle ve düğünü olacak kızçemizle.
Gün yaklaştıkça işlerimiz fazlalaşıyor, biliyorsun 3 ayımız cenaze ve benim tedavimle geçti, şimdi yumurtayı kapıya sıkıştırdık elticim.
Amin elticim, hayırla inşallahAllah kolaylık versin elticim Allah tamamına erdirsin
Güzel koşturmalar
Allah kolaylık versin yasom benim hayırlı uğurlu olsunRabbim daha daha iyi etsin inşallah elticim, çok şükür bende iyiyim.
Tek yenge olunca ve aynı binada oturunca, aynı zamanda araç sadece bende olunca her yere beraber gidiyoruz görümcemle ve düğünü olacak kızçemizle.
Gün yaklaştıkça işlerimiz fazlalaşıyor, biliyorsun 3 ayımız cenaze ve benim tedavimle geçti, şimdi yumurtayı kapıya sıkıştırdık elticim.
Keyfimiz yerine geliyor evetİki tarif daha yapılmış. Onlarda eklense ne güzel olur
Aynen aşkomKeyfimiz yerine geliyor evet
Nevoooosss iki tarif daha yapılmamış mıydıGünaydın
Evet canımNevoooosss iki tarif daha yapılmamış mıydı