- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.810
- 60
Tırstı tabi kürek yemeden kaçayım demişBaşına gelecekleri anlayıp gitti
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırstı tabi kürek yemeden kaçayım demişBaşına gelecekleri anlayıp gitti
Günaydınlar nevoşcumGünaydın
Yumurta pişirme makinesi mi
Evet. Arnica bile kaç lira. Keleş Abla bozuldu diye üzülmekte haklıymış.Yumurta pişirme makinesi mi
Ucuz bir şey yokEvet. Arnica bile kaç lira. Keleş Abla bozuldu diye üzülmekte haklıymış.
Aklına ben geldimm dimiiii sjksjksjksjk kAblaaaaa [KULLANICI=71105]@HanimKelesimiGetir[/KULLANICI]
Elbette. Benim için yumurta pişirme makinesi=Keleş Abla.Aklına ben geldimm dimiiii sjksjksjksjk k
Demi yani bide rahat ki sorma tam kıvamda pişiyor beyim öyle seviyor sjksjksjksjkElbette. Benim için yumurta pişirme makinesi=Keleş Abla.
Niye kimse tavuk yapmıyor
Ayyyyyy çok sevindim bebişim yaaaaaaa
Kiraz ağaçları çiçek açmış öyle güzeller ki görünce sen geldin aklımaAyyyyyy çok sevindim bebişim yaaaaaaa
Evet evett bende varya bir ara bozulmuştu hatta artur halletti sonraYumurta pişirme makinesi mi
Arnica pahalı biraz simbolar daha uygun fiatlı,gözüm gibi bakuyomm kendisine sjksjkssjkEvet. Arnica bile kaç lira. Keleş Abla bozuldu diye üzülmekte haklıymış.
Evet evett bende varya bir ara bozulmuştu hatta artur halletti sonraYumurta pişirme makinesi mi
Arnica pahalı biraz simbolar daha uygun fiatlı,gözüm gibi bakuyomm kendisine sjksjkssjkEvet. Arnica bile kaç lira. Keleş Abla bozuldu diye üzülmekte haklıymış.
Yaaa ne güzel canın, bende pazarda kiraz görmeye başladımKiraz ağaçları çiçek açmış öyle güzeller ki görünce sen geldin aklıma
Bak en sevdiğinn çicemmmmmYaaa ne güzel canın, bende pazarda kiraz görmeye başladım
Evet canim gül goncam yine baharlar geldi çok şükürBak en sevdiğinn çicemmmmm
Başınız sağ olsun canımDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah