Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Mülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.

tişikkirlir 🤩 sen de güle güle kullan. kaç lira tuttu? 🤔

Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için. 😂
saol canım 🥰 set 803 TL . 25 TL ye de spreyi aldım bir yerden.
dün yazmayı unutmuşum setin içinde bir de yine ekmek kızartma teli de var ayrıca.
aslında sadece ızgara aparatlarına bakacaktım ama onlar ayrı ayrı çok pahalıya geliyor. böyle daha uygun oldu. aslında bu ekstraları daha uygun fiyata olsa daha mantıklı. aparatlar çok pahalı. ama daha kullanışlı oluyormuş. yorumlar hep böyle.

merhaba kızlarrr :halay::halay::halay:
biz de oyumuzu kullandık geldik 🤲🏻 kahvaltımızı yaptık. kahvemi aldım geldim :deli:
ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı, en iyisi ne ise o olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Son düzenleme:
Ay ben de diyorum ki neden herkesin sınav puanı ile mülakat puanı aynı🤦
Hayırlısı böyleymiş.🥰 Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip kolaylıkla yaşamayı nasip eylesin inşallah.🤲
Amin canım amin 🙏🏻
Off çok sinir oluyorum yaa kuzum ,kac puan almıştı 🥺 ne öğretmeni 🥺
ortaokulda bir bölüm asdsdfffdff puanı 71’di, çok atama yapacaklar diye bi sevindik ama birkaç puana daha ihtiyacı varmış atanması için.
Aaa bu benim tanıdığım birinin isim kısaltması nil melis şeker abisinin ismide nail ....şeker umarım tesadüftür sadece ben ismimi nick yapsam isim olduğuna inandiramam öyle değişik
😂😂😂
Çocuklarının isimlerinin kısaltması😂
İçim rahatladı 😂😂
Pelin otu mu ne bok, öyle bi şey ama bizim ailece içimizde kalan birinin ismi 😂
Niye pişman oluyorsun. Büyük herzaman iyidir
Çok yer kaplıyor 🫠

X