- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
Seninde anneler günün kutlu olsun ablacımAnneler Gününüz kutlu olsun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde anneler günün kutlu olsun ablacımAnneler Gününüz kutlu olsun kızlar
Seninde anneler günün kutlu olsun ablacım
Anneler gününüz kutlu olsun canlarım
Hayırlı pazarlar ablam anneler günün kutlu olsun canımın iciHayırlı pazarlar
Sağ ol canım benim seninde anneler günün kutlu olsunHayırlı pazarlar ablam anneler günün kutlu olsun canımın ici
Tabii ki de benzersizsinBen bu kadar da yapamıyorum, acaba benzersiz miyim,beceriksiz mi ?bence B
saol canım set 803 TL . 25 TL ye de spreyi aldım bir yerden.Mülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.
tişikkirlir sen de güle güle kullan. kaç lira tuttu?
Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için.
Adnan'ı görene kadar iyiydiTabii ki de benzersizsin
Hayır aklıma Adnan Oktar gelmedi.
Eşsiz güzelliği ile başımı döndüren aşkım yakışıklım ruhumun sohbetine başlıyoruz inşallah maşallah elhamdülillah dinimiz amin.snsjsjsjdjdAdnan'ı görene kadar iyiydi
Sus,yoksa inanırımEşsiz güzelliği ile başımı döndüren aşkım yakışıklım ruhumun sohbetine başlıyoruz inşallah maşallah elhamdülillah dinimiz amin.snsjsjsjdjd
İnanSus,yoksa inanırım
Teşekkür ederim ablammSağ ol canım benim seninde anneler günün kutlu olsun
Amin canım aminAy ben de diyorum ki neden herkesin sınav puanı ile mülakat puanı aynı
Hayırlısı böyleymiş. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip kolaylıkla yaşamayı nasip eylesin inşallah.
ortaokulda bir bölüm asdsdfffdff puanı 71’di, çok atama yapacaklar diye bi sevindik ama birkaç puana daha ihtiyacı varmış atanması için.Off çok sinir oluyorum yaa kuzum ,kac puan almıştı ne öğretmeni
Aaa bu benim tanıdığım birinin isim kısaltması nil melis şeker abisinin ismide nail ....şeker umarım tesadüftür sadece ben ismimi nick yapsam isim olduğuna inandiramam öyle değişik
İçim rahatladıÇocuklarının isimlerinin kısaltması
Pelin otu mu ne bok, öyle bi şey ama bizim ailece içimizde kalan birinin ismiAlsem ne demek?
Çok yer kaplıyorNiye pişman oluyorsun. Büyük herzaman iyidir
Teşekkür ederim bitanem inşallah güzel sonuçlar alır ailenle sağlıkla yaşarsın sen de
Seninde anneler günün kutlu olsun ablacım