Maşallah maşallahYemin ederim olduM. Bugün teyzem bile diyor götün büyümüş kilo mu aldın diye
Hayırlı gecelerneyse, hoçça galın gidiyom beniyi geceler. yarın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur inşallah öpüldünüz
Eşin mülakata girecekti diye hatırlıyorum. Var mı güzel haberler?neyse, hoçça galın gidiyom beniyi geceler. yarın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olur inşallah öpüldünüz
güle güle kullan. ben bunu almadım. ben direk hepsiburada da yurt dışından bizim modele uygun setini sipariş ettim. ızgara telleri falan da var. sanırım pazartesi kargoya verecek 24 mayısa kadar bana gelecekmiş.552 TL’ye almıştım dün, bugün 565 TL olmuş assadff
Eki Görüntüle 3247318
Philips Hd9952/00 Airfryer Xxl Pişirme Ustası Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Hd9952/00 Airfryer Xxl Pişirme Ustası Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ne yapayım başka affetmen içinÖzrün kabul edilmedi
Tamam çabalaman güzeldi,affedildin.ajsjsjdne yapayım başka affetmen için
Hayırlı olsun güle güle kullan
Ya ne alaka ne alakaGünaydın benim küçük Sinan Oğanlarım sjsjshsjsh
Mülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.Eşin mülakata girecekti diye hatırlıyorum. Var mı güzel haberler?
tişikkirlirgüle güle kullan. ben bunu almadım. ben direk hepsiburada da yurt dışından bizim modele uygun setini sipariş ettim. ızgara telleri falan da var. sanırım pazartesi kargoya verecek 24 mayısa kadar bana gelecekmiş.
benimkinin içinde bu tenceresi, tepsisi, silikon kek kalıbı, 2 ızgara teli, şişleri, tepsi tutucu, maşa, fırça, kağıtlar ve düz bir parça daha var. çoklu diye bunu sipariş ettim.
ayrıca bir yerden çok ucuza yağ spreyi aldım (evdeki bozulmuştu). evde küçük muffin kaplarım da var.
Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için.Hayırlı olsun güle güle kullan
Ay ben de diyorum ki neden herkesin sınav puanı ile mülakat puanı aynıMülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.
tişikkirlirsen de güle güle kullan. kaç lira tuttu?
Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için.
Off çok sinir oluyorum yaa kuzum ,kac puan almıştıMülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.
tişikkirlirsen de güle güle kullan. kaç lira tuttu?
Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için.
Aaa bu benim tanıdığım birinin isim kısaltması nil melis şeker abisinin ismide nail ....şeker umarım tesadüftür sadece ben ismimi nick yapsam isim olduğuna inandiramam öyle değişikAy size bi şey diyim, kızı da etiket yapmiyim şimdi ayıp olmasın. geçen gün forumda Nilmeseker diye bir üye gördüm ve uyuyana kadar yaklaşık 1.5 saat filan kızın nick anlamını düşündüm.sonuçta tabii ki bulamadım ve öyle de uyudum. asddadfsdfffff
Çocuklarının isimlerinin kısaltmasıAy size bi şey diyim, kızı da etiket yapmiyim şimdi ayıp olmasın. geçen gün forumda Nilmeseker diye bir üye gördüm ve uyuyana kadar yaklaşık 1.5 saat filan kızın nick anlamını düşündüm.sonuçta tabii ki bulamadım ve öyle de uyudum. asddadfsdfffff
Bilen bilir, alakasız hitaplar benim işim.
Yok artıkAaa bu benim tanıdığım birinin isim kısaltması nil melis şeker abisinin ismide nail ....şeker umarım tesadüftür sadece ben ismimi nick yapsam isim olduğuna inandiramam öyle değişik