Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
güle güle kullan. ben bunu almadım. ben direk hepsiburada da yurt dışından bizim modele uygun setini sipariş ettim. ızgara telleri falan da var. sanırım pazartesi kargoya verecek 24 mayısa kadar bana gelecekmiş.
benimkinin içinde bu tenceresi, tepsisi, silikon kek kalıbı, 2 ızgara teli, şişleri, tepsi tutucu, maşa, fırça, kağıtlar ve düz bir parça daha var. çoklu diye bunu sipariş ettim.
ayrıca bir yerden çok ucuza yağ spreyi aldım (evdeki bozulmuştu). evde küçük muffin kaplarım da var.

Eşin mülakata girecekti diye hatırlıyorum. Var mı güzel haberler?
Mülakatta tüm soruları bilmiş ama sınav puanı İle aynı puanı veriyorlarmış. Tercih hakkı kazandı ama ataması olmadı.
tişikkirlir sen de güle güle kullan. kaç lira tuttu?
Hayırlı olsun güle güle kullan
Sağ ol aşko. Çok pişmanım küçük model almadığım için.

Ay ben de diyorum ki neden herkesin sınav puanı ile mülakat puanı aynı
Hayırlısı böyleymiş. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eyleyip kolaylıkla yaşamayı nasip eylesin inşallah.

Off çok sinir oluyorum yaa kuzum ,kac puan almıştı ne öğretmeni

Aaa bu benim tanıdığım birinin isim kısaltması nil melis şeker abisinin ismide nail ....şeker umarım tesadüftür sadece ben ismimi nick yapsam isim olduğuna inandiramam öyle değişik

Çocuklarının isimlerinin kısaltması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…