teşekkür ederim canım60kiloyum şu canım
Philips HD9650/90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü Fiyatı ve Özellikleri
Philips HD9650 90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Philips HD9650 90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
bu arada gerçekten 60 kilo musun?
Bence hala çirozsunArtık alıyorumkızdan sonra göbek kaldı ve kilom artmaya başladı. 54 kiloyu gördüm
Teşekkür ederimEdersin bence. Tencerede falan yapsan daha fazla yağ kullanman gerekirdi ama sen 1.5 yemek kaşığı kullandım diyorsun. Ayrıca pişirme süresi fırına göre daha kısa olduğu için elektrikten de kar edersin.
Bu bilgileri de burada bir arkadaştan öğrenmiştim şimdi de sana sattım.
İnşallah canım sağ olsaol tatlımdaha güzeli senin olsun
Rica ederim demeye utanıyorum ama rica ederim,ne demek.Teşekkür ederim
bu makinenin kendisi. ben mi yanlış anladım tenceresini bekliyorum yazdın sanki?60kiloyum şu canım
Philips HD9650/90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü Fiyatı ve Özellikleri
Philips HD9650 90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Philips HD9650 90 Premium Airfryer XXL Avance Collection Sıcak Hava Fritözü en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
bu arada gerçekten 60 kilo musun?
inşallah o da olacak Allahın izniyleÖnce kendi evim olmalı
asddsdff benim psikolojik sınırım 55. Eğer 55 olursam diyete ve spora başlarım. Şu aralar 53-54 gidiyorum ama kilo vermem lazım. zaten 163 boyundayım. dombili tavuk gibi gezmeyim ortadaBen de günün birinde kilo aldığım için 54 kiloyu görür müyüm acaba? Var bir hayalimiz.ajajsjs
rica ederim, sen de güle güle kullanteşekkür ederim canım
maalesef değilim
Göt göbek oldum amaBence hala çirozsun
Ay bi'de bizi suçluyoBize açık olmanız şart
Aaa ben yanlış anlamışım. Makineyi sordun sandım bi an. Tencereyi trendyıldan aldım. Dur onu da atayım.bu makinenin kendisi. ben mi yanlış anladım tenceresini bekliyorum yazdın sanki?
Öyle canıminşallah o da olacak Allahın izniyleen önemlisi o zaten. gerisi faso fiso
Tabi kesin öyle olmuşturGöt göbek oldum ama
GörmemişizAy bi'de bizi suçluyo
amin canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimizeasddsdff benim psikolojik sınırım 55. Eğer 55 olursam diyete ve spora başlarım. Şu aralar 53-54 gidiyorum ama kilo vermem lazım. zaten 163 boyundayım. dombili tavuk gibi gezmeyim ortada
rica ederim, sen de güle güle kullan
Göt göbek oldum ama
Yok 55 güzel ama riskli.asddsdff benim psikolojik sınırım 55. Eğer 55 olursam diyete ve spora başlarım. Şu aralar 53-54 gidiyorum ama kilo vermem lazım. zaten 163 boyundayım. dombili tavuk gibi gezmeyim ortada
rica ederim, sen de güle güle kullan
Göt göbek oldum ama
Yemin ederim olduM. Bugün teyzem bile diyor götün büyümüş kilo mu aldın diyeTabi kesin öyle olmuştur
Biz ölelimben nerelere gideyim