- 16 Mart 2008
- 45.524
- 221.441
Kontrol için mi canımBende gazınıza geldim hastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrol için mi canımBende gazınıza geldim hastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Burada doktora görüneyim dedim. Buda ameliyat dedi ablaKontrol için mi canım
Ölçüm yaptımı miyom için,neye karar verecenBurada doktora görüneyim dedim. Buda ameliyat dedi abla
Miyom daha çok büyümüş.
6.5 cm olmuş abla,kanser riski yok ondan bekleyecekÖlçüm yaptımı miyom için,neye karar verecen
Büyükmüş biraz bekleme süresi için bşi dedimi doktor bir zararı f,lan varmı öyle kanama durumuda var sende.6.5 cm olmuş abla,kanser riski yok ondan bekleyecek
Kanama kesilmez sadece daha çok büyüyebilir. 6 cmyi 6.5 olmuş.Büyükmüş biraz bekleme süresi için bşi dedimi doktor bir zararı f,lan varmı öyle kanama durumuda var sende.
Regl günleride uzun sürecek epey demek ki,bitincede devam edecekmi öyle,yarım cm büyümüş bide.Kanama kesilmez sadece daha çok büyüyebilir. 6 cmyi 6.5 olmuş.
Bu ay çok uzadı normalde 6-7 gün 25 günde bir geliyor.Regl günleride uzun sürecek epey demek ki,bitincede devam edecekmi öyle,yarım cm büyümüş bide.
Uzun sürüyor senin,dengeyi şaşırıyor tabi.Bu ay çok uzadı normalde 6-7 gün 25 günde bir geliyor.
5 ti ilk gittiğimde
Sağol ablacımMavişim çok geçmişler olsun,önemlibişi değildir umarım.
Çok geçmiş olsun şekercim ne oldu öyle
Çok sağol teşekkğrler.
Sağol canım inşallah hastanedeyimGeçmiş olsun kuzum inşallah temiz çıkarhastanede misin acaba şuan.
Sağol ablacımÇok geçmiş olsun canom.
Ne dedi doktor nevoşBende gazınıza geldim hastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Sağol ablacım
Sağol canım inşallah hastanedeyim
Sağol ablacım
Ne dedi doktor nevoş
Benimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardı Nefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
Evet ablacım. 1 ay sonra çıkıyormuş sonucuBiyopsi oldun demi,sonuçlar ne zaman belli olacak mavişim .
Geçmiş olsun canom,rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahBenimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardı Nefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
Ne biçim iş yapıyorlar anlamiyorum, insan canı bu ya ne kolayda gidip oturuyorlar hemen o koltuğaBenimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardı Nefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canom,rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Bir kerede yapması gerekiyordu. İğne bozukmuş. Başka açtı oda aynı oldu Hala ağrım varNe biçim iş yapıyorlar anlamiyorum, insan canı bu ya ne kolayda gidip oturuyorlar hemen o koltuğa
Kolay mı be kuzum ağrı kesici verirler belki ah minnaklarim kıyamam, geçti gitti ins bi daha yaşanmasın canomBir kerede yapması gerekiyordu. İğne bozukmuş. Başka açtı oda aynı oldu Hala ağrım var
Çocuklarda rezil oldu geceden beri
Inşallah iyi çıkar sonuçlarınBenimki hiç kolay geçmedi iğneyi ayarlayamadı 3 4 kere soktu çıkardı Nefes aladım. Şuan biraz iyiyim. Kan aldılar sonuca göre çıkacağız
İnşallah canım sağolKolay mı be kuzum ağrı kesici verirler belki ah minnaklarim kıyamam, geçti gitti ins bi daha yaşanmasın canom