Gidemem ablaDaha önceki ameliyatından dolayı demi.
Çok ta bekleme gerçide,aslında iyi hastaneker var ankarada filan gitme imkaının varmı oraya.
Sağlık durumu olunca belki izin dıurumu yokmu hiç,önden sen gitme durumu olsa kardeşin var yanında ne bileyim fikir sadece.Abla eşim yok izin kolay kolay vermiyorlar. Ben tek başıma yapamam
Evet ,o yuzden karın ağrısı oldu mu hemen hastaneye gitsin herkes derim,apandisit patlarsa sonuç felaket oluyorDaha önceki ameliyatından dolayı demi.
Çok ta bekleme gerçide,aslında iyi hastaneker var ankarada filan gitme imkaının varmı oraya.
Anlıyorum senide canımcım eşininde yanında olmasını istersin .Gidemem abla
Apandisit riskli bişey zaten.Evet ,o yuzden karın ağrısı oldu mu hemen hastaneye gitsin herkes derim,apandisit patlarsa sonuç felaket oluyor
Mucizenin adıyım resmen,hayatta kalmam mucize ,benden daha genç insanlar patlar patlamaz vefat ediyorApandisit riskli bişey zaten.
Resmen mucize olmuş,hemen müdahale edildi demek ki.Mucizenin adıyım resmen,hayatta kalmam mucize ,benden daha genç insanlar patlar patlamaz vefat ediyor
Aslında defalarca gittim, anlamadılar, en son gittiğimde kendimi bilmiyorum ,CRP 600 olmuş. Her yerimi kestiler kurtarmak için resmenResmen mucize olmuş,hemen müdahale edildi demek ki.
Crp çok yüksek çıkmış aşırı hemde.Aslında defalarca gittim, anlamadılar, en son gittiğimde kendimi bilmiyorum ,CRP 600 olmuş. Her yerimi kestiler kurtarmak için resmen
Ameliyat dedi polip 1cm, miyom büyümüş 6.5 cm olmuş.Sağlık durumu olunca belki izin dıurumu yokmu hiç,önden sen gitme durumu olsa kardeşin var yanında ne bileyim fikir sadece.
Abla eşim olmazsa beni kim getirecekAnlıyorum senide canımcım eşininde yanında olmasını istersin .
Polip bendede vardı 2 kere alındı hatta,miyom büyümüş tabi,kızçemdede var miyop.Ameliyat dedi polip 1cm miyom büyümüş 6.5 cm olmuş.
En kötü saülık nedeniye izin alması lazım onuda verirler herhalde.Abla eşim olmazsa beni kim getirecek
İnşallah ablacımPolip bendede vardı 2 kere alındı hatta,miyom büyümüş tabi,kızçemdede var miyop.
En kötü saülık nedeniye izin alması lazım onuda verirler herhalde.
Bilinç falan yoktu zaten ,yoğun bakım,2 kere kalp durması vs vsCrp çok yüksek çıkmış aşırı hemde.
Herşeyin başı sağğlık zaten,rast gitsin işlerinizde atlarırsın umarım bir an öncede .İnşallah ablacımbakalım kısmet.
Kanser olma ihtimali düşükmüş.
Neler yaşamışsın öyle hiç bilmiyordum bunları.Bilinç falan yoktu zaten ,yoğun bakım,2 kere kalp durması vs vs
Bunlar küçük bir kısmı, neyse ki geçti, gittiNeler yaşamışsın öyle hiç bilmiyordum bunları.
Nevoşum sen o doktoru boşver. Kanaman kesilsin şuan en önemlisi o, daha güvenilir bir doktor bulursunİnşallah ablacımbakalım kısmet.
Kanser olma ihtimali düşükmüş.
Yaşanmamış olarak düşünmek lazım,şimdi iyisin ya önemli olanda bu işte.Bunlar küçük bir kısmı, neyse ki geçti, gitti