- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Neyseki bişi çıkmamış böbrek konusunda,kan ilacı filan alıyorsun herhalde.Çok sağol şekerciğim, kan değerlerim düşük diye kan takviyesi yapilmisti,bir de bobreklerde sıkıntı var gibiydi ,şimdilik sıkıntı yokmuş neyse ki
Bence büyümek, eskimek güzeldirAllah razı olsun abla tam beynimden vurdun
Çok şükür aşkomÇok sağol şekerciğim, kan değerlerim düşük diye kan takviyesi yapilmisti,bir de bobreklerde sıkıntı var gibiydi ,şimdilik sıkıntı yokmuş neyse ki
Hadi güzel haberler alırsın inşallahBende gazınıza geldimhastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Yok ,o zaman hastanede 2 ünite kan verdiler ,herhangi bir şey kullanmıyorumNeyseki bişi çıkmamış böbrek konusunda,kan ilacı filan alıyorsun herhalde.
Güzel haber bu işte, hayırlı haberlerle gel inşallah askomBende gazınıza geldimhastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Sağol aşkomÇok şükür aşkom
Kanın dışında destek amaçlı verselermiş aslında.Yok ,o zaman hastanede 2 ünite kan verdiler ,herhangi bir şey kullanmıyorum
Nevoşum güzel haberlerini bekliyoruzBende gazınıza geldimhastaneye geldim bakalım bu ne diyecek
Dün için test yapar diye düşündüm,yapmadı. Arada anı kalkislarda başım dönüyordu. Kan verilince geçmişti,simdi yine var.Kanın dışında destek amaçlı verselermiş aslında.
Kan değerlerimi düştü acaba baktırsan olmazsa en kötü sağlık ocağına bile yaptırırsın.Dün için test yapar diye düşündüm,yapmadı. Arada anı kalkislarda başım dönüyordu. Kan verilince geçmişti,simdi yine var.
Soracağım bakalım, dün yapsaydı iyiydi ,Ocak ayında yapılmış en son ayrıntılı testlerKan değerlerimi düştü acaba baktırsan olmazsa en kötü sağlık ocağına bile yaptırırsın.
Aşko iyi diye geldim kapıda bir bayanla tanıştım. Kürtaj olmuş ve içinde parça kalmış. Sence ben bu doktora ameliyat olur muyumGüzel haber bu işte, hayırlı haberlerle gel inşallah askom
Evet yani keşke yapılsaymış dün gittiğinde.Soracağım bakalım, dün yapsaydı iyiydi ,Ocak ayında yapılmış en son ayrıntılı testler
Hadi güzel haberler alırsın inşallah
Sağ olunNevoşum güzel haberlerini bekliyoruz
Ocakta yapılmış deyince bir şey demedimEvet yani keşke yapılsaymış dün gittiğinde.
Benimde bulamıyorlar önce öyle değildi.Zaten damarımı bulamıyorlar, her çalışan bir kere deliyor, kan yok ,ya da damar bulamıyorlar