Hayır tabii ki aşko ,sakınAşko iyi diye geldim kapıda bir bayanla tanıştım. Kürtaj olmuş ve içinde parça kalmış. Sence ben bu doktora ameliyat olur muyum
Ahaaaa nevoşa bu iyi gelmedişimdi,moral bozuldu tabi bakalım ne dyecek muayene sonrası.Aşko iyi diye geldim kapıda bir bayanla tanıştım. Kürtaj olmuş ve içinde parça kalmış. Sence ben bu doktora ameliyat olur muyum
Ondan başka bahara kalacakHayır tabii ki aşko ,sakın
Benim de son 3 senedir böyle, damarlarim patlıyor damar yolu açılınca,çok ince ve kaygan şu anBenimde bulamıyorlar önce öyle değildi.
Tamam aşkom ,belki sadece dedikodudurOndan başka bahara kalacak
Daha girmedim bakalım ne diyecek
Güvenemem ablaAhaaaa nevoşa bu iyi gelmedişimdi,moral bozuldu tabi bakalım ne dyecek muayene sonrası.
Neden acabaBenim de son 3 senedir böyle, damarlarim patlıyor damar yolu açılınca,çok ince ve kaygan şu an
Birde daha önce pamuk unutulmuş ameliyattaTamam aşkom ,belki sadece dedikodudur
Ne diyecek bakalım doktorda,orada üniversite hastanesi filan varmı nevoşSağ olungüzel haber biraz zor
Belki yakın tarih diyemi yapmadılar acaba.Ocakta yapılmış deyince bir şey demedim
Üniversite hastanesi yok ablaNe diyecek bakalım doktorda,orada üniversite hastanesi filan varmı nevoş
Belki yakın tarih diyemi yapmadılar acaba.
Aşko,yaklaşık 4 ay sürekli mama ve serum verildi damardan,en son damar kalmadı,boynumdan deldiler hatirlarsanNeden acaba
Doğru birşeyse olmaz zaten,olmadı malatyada olursun en azındanGüvenemem ablaMalatya'da zorla doktor bulmuştum. Gidip ona olurum daha iyi
OlabilirNe diyecek bakalım doktorda,orada üniversite hastanesi filan varmı nevoş
Belki yakın tarih diyemi yapmadılar acaba.
Rabbim şifa versin aşkomAşko,yaklaşık 4 ay sürekli mama ve serum verildi damardan,en son damar kalmadı,boynumdan deldiler hatirlarsan
Aynen abla biraz bekler öyle yaparım.Doğru birşeyse olmaz zaten,olmadı malatyada olursun en azından
Yakın şllerde olma şansın varmı pekiÜniversite hastanesi yok abla
Anaaaaa nolduuuuÇok ballıyım ya
Bencede olabilir.Olabilir
Abla eşim yok izin kolay kolay vermiyorlar. Ben tek başıma yapamamYakın şllerde olma şansın varmı peki
Anaaaaa nolduuuu
Bencede olabilir.
Daha önceki ameliyatından dolayı demi.Aşko,yaklaşık 4 ay sürekli mama ve serum verildi damardan,en son damar kalmadı,boynumdan deldiler hatirlarsan
Çok ta bekleme gerçide,aslında iyi hastaneker var ankarada filan gitme imkaının varmı oraya.Aynen abla biraz bekler öyle yaparım.