Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Yaz tatilinde mutlaka olmalısın nevoş. Sen bir adım atmazsan o sana gelmez. Bir git görüş, kontrolleri aksatma sonrada olursun
Tatille alakalı bir durum değil canım
Burada bu ameliyatı olan iki kişi ile tanıştım. İkiside burada olmamış. Ankara ve Kayseri'de olmuşlar
Beni Malatya 'da devlet hastanesi kabul etmemişti. Üniversite hastanesinde olacaktım. Burada yok. Ayrıca eşim yok. Kim ilgilenecek benimle Öyle basit bir ameliyat değil

Yine de kontrole git ama muhakkak Doktorla görüşüp konuşursun illaki vardır orada da ameliyat olan
İnsan tabi emin ellerde ameliyat olmak istiyor Herşey biran önce yoluna girer umarım Allah yardımcınız olsun.

ameliyatı Ankarada olup hastane çıkışı özel araçla Nevşehire dönebilirsin. annen ve kızlar ilgilenir canım. Ankarada sana çok başarılı bir doktor ismi verebilirim.
tatlım bundan kaçış yok inan. miyomlar büyüyünce bağırsak ve idrar torbasına baskı yapıyor. eğer olmaz da çok ertelersen ve aniden idrar torbanı komple engellerse acil ameliyata alınmak zorunda kalırsın. çok tehlikeli.
miyomların kaç tane ve kaç milim?

Yine de kontrole git ama muhakkak Doktorla görüşüp konuşursun illaki vardır orada da ameliyat olan
İnsan tabi emin ellerde ameliyat olmak istiyor Herşey biran önce yoluna girer umarım Allah yardımcınız olsun.
Kaç doktor gezdim çok iyi biliyorsun
Öyle rastgele bir doktora gidip ameliyat olamam.

En son 6 mm di canım
Ama başkada var.
Benim polip ve endometriozis de çok sıkıntı yapıyor. 2 yıldır erteliyorum zaten. Mart ayında olmaya karar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…